Kedisinin fotoğraflarını New York billboardlarına koyduran Ebru Şallı alay konusu oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kedisinin fotoğraflarını New York billboardlarına koyduran Ebru Şallı alay konusu oldu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kedisi Tommy ile Amerika tatiline çıkan Ebru Şallı, sosyal medyanın diline düştü. Ünlü mankenin Instagram paylaşımını görenler yorum üstüne yorum yaptı.

Yazın büyük bölümünü California’da geçiren manken ve sunucu Ebru Şallı, kedisini de alarak New York’a geçti. Kedisi Tommy’i billboardlara koyduran ünlü isim sosyal medyanın diline düştü.

2019 yılında nikah masasına oturduğu Uğur Akkuş ile yaşadığı çalkantılı ilişki magazin gündeminden düşmeyen Ebru Şallı, Instagram paylaşımıyla olay oldu. Kedisi Tommy ile tatile çıkan Ebru Şallı, evcil hayvanıyla sokak sokak gezdi. Bununla da kalmayan ünlü manken kedisinin fotoğraflarının Times Square’deki billboardlarda yer almasını sağladı. Şallı, fotoğraflar çıktığında kedisiyle birlikte dans etti. Tuhaf durum etrafındakilerin de dikkatini çekerken Ebru Şallı, söz konusu videoyu kişisel sosyal medya hesabına yükledi.

Kedisinin fotoğraflarını New York billboardlarına koyduran Ebru Şallı alay konusu oldu

ESPRİLİ YORUMLAR HAVADA UÇUŞTU

Kısa sürede viral olan video, çok konuşuldu. Instagram’daki paylaşımı gören kullanıcılar güldüren birçok yorum yaptı. Şallı’nın takipçilerinden “Kedi bile New York gördü, biz oturduğumuz ilden başkasına zor gidiyoruz”, “Paramı nereye harcayacağımı bilemiyorumdur…” , “Miyav bile bizden şanslı” , “Şöyle dertler istiyorum kendime” , “Kedinin surat ifadesi bile ne alaka diyor” şeklinde esprili yorumlar geldi.

Kedisinin fotoğraflarını New York billboardlarına koyduran Ebru Şallı alay konusu oldu

TOMMY’NİN SALDIRISINA UĞRAMIŞTI

Ünlü manken Ebru Şallı, 9 yıldır evinde beslediği Tommy’nin saldırısına uğrayarak yaralanmıştı. Vücudundaki izleri paylaşan Şallı, yaşadıklarını anlatarak evinde evcil hayvan besleyenleri şu sözlerle uyarmıştı:

“Kedisi olan arkadaşlarıma duyurumdur. Evinize yatılı bi misafiriniz geldiğinde kediniz bu kisiden hoşlanmadıysa ısrarcı olmayın. 9 yıllık kedimiz canımız Tommy birden başka bir kedi oldu ve evdeki herkese saldirmaya başladı. Ben arayı yumuşatmaya calışırken bende nasibimi aldım. Kedilerle ve hayvanlarla aram çok iyidir çok sevdiğimi herkes bilir. Tommy beni epey bi yedi valla.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...