Kenan İmirzalıoğlu’na benzediği iddiasıyla dillere düşen baklavacıya yorum yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Bir baklavacı ustasının çektiği video sosyal medyada gündem oldu. Bazı kişiler tarafından oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzediği iddia edilen baklavacı kullanıcıları ikiye böldü.

Başarılı oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu’na benzetilen bir baklavacının videosu en çok konuşulanlar arasına girdi. X (Twitter) hesabında gündem olan videoya yorum yağmaya devam ediyor.

İKİYE BÖLDÜ

Baklava ustası bir vatandaş, yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzetildi. Sosyal medyayı karıştıran baklavacı için birçok yorum yapılırken, bir kısım “Çok benziyor” yorumunu yaptı,  “Alakası yok” diyenler de fazlaydı. 

Kenan İmirzalıoğlu’na benzediği iddiasıyla dillere düşen baklavacıya yorum yağdı

YORUMLAR KIRDI GEÇİRDİ

Söylendiği gibi bir benzerliğin olmadığını düşünenler çoğunluktayken kullanıcılar, ustanın ne bakışlarını ne de yüzünü ünlü oyuncuya benzetebildi. Bu durum birçok kişi tarafından komik bulundu ve esprili yorumlar da gecikmedi. “Abi baklava daha çok benziyor” , “Cinsiyet olarak benziyor” , “Tek yumurta ikizleri mi?” , “Sinem Kobal’a daha çok benziyor” yorumları kırdı geçirdi.

Kenan İmirzalıoğlu’na benzediği iddiasıyla dillere düşen baklavacıya yorum yağdı

REKLAM OLDUĞUNU DÜŞÜNENLER DE VAR

Bazı kişiler ise yayılan bu gönderinin ‘kurnazca bir reklam’ olduğunu düşündü. Nitekim video, baklava ustasına bol kazanç getirdi. Kısa zamanda büyük üne kavuşan ustanın 4 haftada baklava satışlarını yüzde 400 arttırdığı öne sürüldü.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...