Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinden üzen haber! Ailece koronavirüse yakalandılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinden üzen haber! Ailece koronavirüse yakalandılar

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz aylarda ilk çocukları Kurt Efe’yi kucaklarına alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti koronavirüse yakalandı. İkili Bodrum’daki evlerinde karantinaya girdi.

Son olarak Netflix'te yayınlanan Aşıklar Bayramı filminde Beren Saat ile birlikte rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde dijital platformun düzenlediği geceye katılmamıştı. Yokluğu merak konusu olan oyuncunun koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

TESTLERİ POZİTİF ÇIKTI

Mutlu evliliğini sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'den üzen haber geldi. Yüksek ateş nedeniyle hastaneye başvuran ikilinin yaptırdıkları covid-19 testi pozitif çıktı.

Bodrum'daki evlerinde karantinaya çekilen Tatlıtuğ Ailesi'nin hastalığı hafif geçirdiği öğrenildi. Kıvanç Tatlıtuğ'un, iki projesinin olduğu Netflix'in gecesine de bu nedenle katılamadığı bildirildi.

GEÇEN YIL DA COVİD OLMUŞTU

Geçtiğimiz yıl da koronavirüse yakalanan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, hastalığıyla ilgili öksürük ve yüksek ateş belirtilerinin olduğunu açıklamıştı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...