‘Kızılcık Şerbeti setinde ortalık birbirine girdi’ iddialarına yapımcıdan açıklama geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
‘Kızılcık Şerbeti setinde ortalık birbirine girdi’ iddialarına yapımcıdan açıklama geldi

MAGAZİN Haberleri

Show TV’de ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde başrolde yer alan Evrim Alasya’nın sette kuaför yüzünden ekiple tartışarak ortalığı birbirine kattığı iddia edildi. İddialarla ilgili dizinin yapımcısından beklenen açıklama geldi, çıkan haberlerin asılsız olduğuna vurgu yapıldı.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu ve daha birçok başarılı ismin bir araya geldiği Kızılcık Şerbeti’nde kriz çıktığı, başrol oyuncularından Evrim Alasya ile yönetmen Ketche'nin karşı karşıya geldikleri öne sürüldü. Sete kendi kuaförünü isteyen Alasya'nın olay çıkardığı iddia edildi.

KUAFÖR KRİZİ ÇIKTI, SETİ TERK ETTİ

Ortaya atılan iddialara göre göre; Evrim Alasya, dizi ekibinin ayarladığı kuaförü beğenmeyip kendi özel kuaförünü sete getirmek istedi, başka kaprisli davranışlarıyla da set çalışanlarını illallah ettirdi. Yapım şirketi başka kuaför masrafını karşılamayacağını belirtince Alasya duruma sinirlendi ve sette kriz çıktı. Çekimler yarıldı kesildi, ünlü oyuncu seti terk etti.

“İDDİALARIN TAMAMI GERÇEK DIŞI”

Yapım şirketinden söz konusu iddialara ilişkin açıklama geldi. Herhangi bir krizin olmadığı vurgulanan açıklamada “Her sette olduğu gibi bizim setimizde de kuaför değişiklikleri elbette yaşandı. Ancak bu çok normal bir durum. Diğer iddiaların tamamı gerçek dışı... Yönetmenimiz işinin başında... Oyuncumuzla sahne çekiyor. Aralarında hiçbir sorun yok” ifadelerine yer verildi.

İDDİALARI Tİ’YE ALDI

Dizide Kıvılcım Arslan karakterini canlandıran Evrim Alasya ise hakkındaki iddiaların ardından, set ekibinde yer alan makyöz Esra Okumuş ile fotoğraf paylaşıp çıkan haberleri ti’ye aldı. Okumuş, paylaşımında “Evrim Alasya sette, herkese küfürler savurdu. Herkesi kırdı geçirdi. Seti dağıttı. Kaprisleriyle herkesi yıldırdı. Şimdi sahne çekecek” ifadelerini kullandı.

‘Kızılcık Şerbeti setinde ortalık birbirine girdi’ iddialarına yapımcıdan açıklama geldi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...