Konserinde gözyaşlarını tutamayan Hadise’den dikkat çeken mesaj: ‘Özgürlüğünüzü kısıtlayanlara sıfır tolerans’

Düzenleyen:
Konserinde gözyaşlarını tutamayan Hadise’den dikkat çeken mesaj: ‘Özgürlüğünüzü kısıtlayanlara sıfır tolerans’

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz mayıs ayında Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise arasında ‘bebek’ nedeniyle kriz yaşandığı iddia edilmişti. Öte yandan Hadise’nin hamile olduğu söylentileri magazin gündemine bomba gibi düştü. Ortaya atılan son iddianın ardından sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü şarkıcı, dün akşamki konserinde ise dikkat çeken sözler söyledi. Son zamanlarda evliliğindeki sorunlarla gündeme gelen Hadise “Özgürlüğünüzü kısıtlayanlara sıfır tolerans! Hayatınızı yaşayın” dedi.

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler 15 Mart’ta nişanlanmış, ikili daha sonra aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Ünlü çifte nazar değdi. Bir süredir aralarında kriz olduğu konuşulan Hadise ile Mehmet Dinçerler’in ayrılıp ayrılmadığı magazin gündemindeki yerini korurken, Hadise dün akşamki konserinde sahneden dikkat çeken açıklamalar yaptı.

MEHMET DİNÇERLER’E MESAJ MI?

Sahnede ‘sıfır tolerans’ şarkısını söyleyerek mesaj verdiği düşünülen şarkıcı, hemen öncesinde ise açıklamalarıyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcı “Özgürlüğünüzü kısıtlayanlara sıfır tolerans! Hayatınızı yaşayın” dedi. Yorum yapan kişiler Hadise’nin bu sözleri eşi Mehmet Dinçerler’e söylediğine yordu.

“HAYATINIZI YAŞAYIN”

Hadise’nin 4 ay önce evlendiği eşi Mehmet Dinçerler ile sorunlar yaşadığı iddiası magazin gündemindeki yerini korurken, bunlara bir de Hadise'nin hamile olduğu söylentileri eklenmişti. Şu ana kadar sessizliğini koruyan şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Ünlü şarkıcı açıklamasında “Israrla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim. Bunun için bir tedavi de görmüyorum” ifadelerini kullandı.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...