Koronavirüse yakalandığı iddialarına Haluk Bilginer cephesinden cevap

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Koronavirüse yakalandığı iddialarına Haluk Bilginer cephesinden cevap

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Usta oyuncu Haluk Bilginer’in koronavirüse yakalandığı ve hastalığı ilaç kullanarak atlatmaya çalıştığı iddia edilmişti. Bilginer’in sağlık durumuyla ilgili kurucusu olduğu Oyun Atölyesi’nden açıklama geldi.

Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie ile rol alan Haluk Bilginer’in covid-19’a yakalandığı öne sürüldü. Oyuncunun yoğun iş temposundan dolayı güçsüz düştüğü bildirildi.

Öte yandan Bilginer’in 2004 yılında boşandığı Zuhal Olcay ile 19 yıl sonra bir araya geldiği  ‘Kel Diva’ oyununun da oyuncunun hastalığı nedeniyle ertelendiği iddia edildi.

“HABERLER ASILSIZDIR”

Ancak usta ismin koronavirüse yakalandığı iddialarına kurucusu olduğu Oyun Atölyesi’nden yalanlama geldi. Instagram hesabından yapılan açıklamada “Haluk Bilginer'in Covid-19'a yakalandığı haberleri asılsızdır. Sağlıyla ilgili bir problem bulunmamaktadır” ifadelerine yer verildi.

Koronavirüse yakalandığı iddialarına Haluk Bilginer cephesinden cevap

‘Kel Diva’ oyunu, Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile başrolü üstlendiği Maria filminin Avrupa'daki çekimleri nedeniyle ertelenmişti.

HOLLYWOOD YILDIZI ANGELINA JOLIE İLE BAŞROLDE

Usta oyuncu Haluk Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatının anlatıldığı ‘Maria’ filminde Hollywood yıldızı Angelina Jolie ile başrolü paylaşıyor.  Angelina filmde Maria Callas’ı canlandırırken, Bilginer Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'i üstleniyor. Merakla beklenen filmin 2024 yılının bahar aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

Koronavirüse yakalandığı iddialarına Haluk Bilginer cephesinden cevap

Maria filminin çekimlerinden bir sahne...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...