Margot Robbie, ‘Barbie’ filmiyle banka kasasını doldurdu! Duyanın ağzı açık kalıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Margot Robbie, ‘Barbie’ filmiyle banka kasasını doldurdu! Duyanın ağzı açık kalıyor

MAGAZİN Haberleri

Gişe hasılatı 1 milyon dolardan fazla hasılat yapan Barbie filmi gündemden düşmüyor. Şimdi de başrol oyuncusu Margot Robbie’nin filmden aldığı ücret en çok konuşulanlar arasında. Rakam tam anlamıyla dudak uçuklatan cinsten.

2021 Temmuz’da gösterime giren Barbie, 2023 yılının en iyi açılışını yaptı. Çıktığı günden gişe rekorları kıran film, ilk haftasında 155 milyon dolar hasılat elde etti. 

Barbie, Christopher Nolan'ın Beyazperde.com'da 5 üzerinden 3,5, Sinemalar.com'da 10 üzerinden 7,7, IMDb'de ise 10 üzerinden 8,8 puan alan 'Oppenheimer' filmini geride bıraktı. Bazı eleştirmenler filmi eğlenceli bulurken bazıları ise ‘sıkıcı ve klişe’ yorumları yaptı. 

Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerinde yer aldığı Barbie filminin gösterime girmesinden sonra dünya çapında ‘Barbie hayranlığı’ akımı oluştu. Sosyal medyada herkes, pembe renkli kıyafetler gitmeye ve makyajlar yapmaya başladı. Durumu fırsata çevirmek isteyenler ise Barbie ürünleri satarak büyük kazanç elde etti. 

Margot Robbie, ‘Barbie’ filmiyle banka kasasını doldurdu! Duyanın ağzı açık kalıyor

Filmin yönetmeni Greta Gerwig, sinema tarihinde en yüksek gişe hasılatı elde eden kadın yönetmen olarak tarihe geçti.

50 MİLYON DOLAR KAZANACAK

Film ve sahnelerdeki ilgi çekici detayları konuşulmaya devam edeken, dünya çapında gişe rekorları kıran Barbie’nin başrolü Margot Robbie’nin kazancı da ortaya çıktı.

Variety’nin haberine göre, aynı zamanda filmin yapımcısı olan Robbie, maaş ve gişe primlerinden yaklaşık 50 milyon dolar kazanacak. Aynı şekilde Barbie’nin yönetmeni ve ortak senaristi Greta Gerwig de filmin büyük başarısı nedeniyle hatırı sayılır bir ikramiye alacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...