MasterChef Türkiye’de Fatma Nur elendi! Stüdyoyu gözyaşlarına boğan veda konuşması…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MasterChef Türkiye’de Fatma Nur elendi! Stüdyoyu gözyaşlarına boğan veda konuşması…

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de dün akşam eleme gecesi heyecanı yaşandı. Yarışmaya veda eden isim belli oldu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı gecede birincilik hayallerine veda eden isim Fatma Nur oldu. Elenmesinin ardından duygusal bir konuşma yapan Fatma Nur, “Bana ne kadar değerli olduğumu hissettirdiniz. Çok uzun zamandır kimse bana bunu hissettirmemişti. Nazımı çekmemişti. Ayağıma taş takılsa bütün ekip her zaman yanımda oldu” dedi.

MasterChef Türkiye’de dün akşam kıyasıya bir eleme gecesi yaşandı. MasterChef’te son 9’a kalmak için Fatma Nur, Gamze, Burak ve Tolga büyük bir mücadele verdi. Yarışmacılar Mehmet Şef’in imza tatlısı Creme Fontana’yı yapmaya çalıştı.  Değerlendirme sonrası potadan çıkan isim Gamze ve Burak Kaya oldu. Gecenin sonunda ise elenen kişi açıklandı.

KİM KAÇ PUAN ALDI?

MasterChef Türkiye dün heyecanlı anlara sahne oldu. Dört yarışmacı eleme oyununun ilk etabında ‘mor patates’ kullanarak en iyi tabağı yapmaya çalıştı. Yeni formata göre Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef’in yaptığı puanlamalar sonucunda Fatma Nur 15, Burak Kaya 16, Tolga 17, Gamze 16 puan aldı.

MasterChef Türkiye’de Fatma Nur elendi! Stüdyoyu gözyaşlarına boğan veda konuşması…

HAYALLERİNE VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

İkinci turda ise yarışmacılar Mehmet Şef’in imza tabağı olan tatlısı Creme Fontana hazırladı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışmanın ikinci etabın puan durumuyla birlikte Fatma Nur 26, Burak Kaya 34, Tolga 28, Gamze 36 puan aldı. Böylece elenen isim Fatma Nur oldu. Tolga ise yarışmaya devam ederek ilk 10’a giren isim olmaya hak kazandı.

MasterChef Türkiye’de Fatma Nur elendi! Stüdyoyu gözyaşlarına boğan veda konuşması…

FATMA NUR: “BANA NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUMU HİSSETTİRDİNİZ”

Yarışmaya veda eden Fatma Nur, gecenin sonunda duygusal bir konuşma yaptı. Hayallerine veda eden yarışmacı konuşmasında “Yemekten ziyade bana çok sey öğrettiniz. Sizi çok sevdim. Buraya geldiğimde ilk elemeden itibaren bir ailem oldu demiştim. Gerçekten de öyle oldu. Tam olarak bir aile içerisinde büyüyemedim ama siz burada bana ne kadar değerli olduğumu hissettirdiniz. Çok uzun zamandır kimse bana bunu hissettirmemişti. Nazımı çekmemişti. Ayağıma taş takılsa bütün ekip her zaman yanımda oldu. Birinizin kalbini kırdıysam, saygısızlık yaptıysam çok özür dilerim” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...