Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara hastalığını açıkladı, geçmiş olsun mesajları yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara hastalığını açıkladı, geçmiş olsun mesajları yağdı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Galatasaray’ın Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından ilk kez hastalığı ile ilgili net bir açıklama yaptı.

Galatasaray’da geçen sezon şampiyonluğun kazanılmasında önemli rol oynayan Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Nara’dan kötü haber geldi. 

Mauro Icardi ile Wanda Nara çifti hem futbolseverlerin hem de magazinin gündeminde sık sık yer alıyor.  İkilinin sosyal medya paylaşımları da milyonlarca kişi takip ediliyor. Son olarak Arjantinli yıldız Icardi’nin eşi Wanda Nara, Instagram’dan yaptığı açıklamayla gündeme geldi. 

Bir süre önce apar topar hastaneye kaldırılan Wanda Nara, hastanede tedavi görmeye başlamıştı. Rutin kontrollerinde bazı değerlerinin farklı çıktığını belirten Nara, tahlil sonuçlarının çıkmasını beklediğini söylemişti. Ünlü isim dün yaptığı paylaşımda ise kendisine lösemi teşhisinin konduğunu açıkladı. 

WANDA NARA: LÖSEMİYİM

Sosyal medyadan paylaşım yapan Wanda Nara, bir takipçisinin sorusu üzerine hastalığını itiraf etti. Nara, “Lösemiyim. İlk başlarda 'şu hastalığım var' diyordum. Sonra 'şu hastalık' diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum” ifadelerini kullandı. 

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara hastalığını açıkladı, geçmiş olsun mesajları yağdı

Lösemi olduğunu söyleyen Nara’nın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Ünlü futbolcunun eşine takipçileri ve sevenlerinden ‘geçmiş olsun’ mesajları geldi.

LÖSEMİ NEDİR?

Lösemi en sade ifadesiyle kan kanseri olarak ifade edilebilir. Kemik iliğinde bulunan kök hücrelerin çeşitli sebeplerden dolayı gelişiminin duraklaması ve kontrolsüz bir şekilde çoğalması sonucu oluşan kan kanseri öncelikli olarak kemik iliğine ve daha sonra da tüm organlara yayılabilir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...