Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan’dan ilk fotoğraf… Evleniyorlar mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan’dan ilk fotoğraf… Evleniyorlar mı?

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

66 yaşındaki ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in 24 yaşındaki Gülseren Ceylan ile evleneceği iddiaları magazin dünyasına bomba gibi düştü. Nikah masasına oturacakları söylenen çiftten birlikte ilk kare geldi.

Yıllarca sunduğu Çarkıfelek programıyla akıllara kazınan Mehmet Ali Erbil, bugüne kadar 5 kez nikah masasına oturdu. Ünlü komedyenin 6. kez evleneceği iddiası sosyal medyayı salladı.

5 EVLİLİK YAPTI

Daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile iki defa, sonrasında ise Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş, Tuğba Coşkun ile nikah masasına oturan Mehmet Ali Erbil, toplamda beş evlilik yaptı. Erbil, son olarak 24 yaşındaki Gülseren Ceylan ile dünya evine gireceği söylentileriyle gündeme geldi.

İDDİLARI GÜÇLENDİREN FOTOĞRAF

Neredeyse kızı Yasmin Erbil ile yaşıt olan Gülseren Ceylan ile evleneceği iddiaları ortaya atılan Mehmet Ali Erbil’den çıkan haberler sonrası paylaşım geldi. Ünlü şovmen yeni kız arkadaşıyla fotoğrafına Instagram hikaye kısmından yer verdi. Erbil’in bu hamlesi, yeniden nikah masasına oturacağı iddialarını güçlendirdi.

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan’dan ilk fotoğraf… Evleniyorlar mı?

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

3 çocuk babası Mehmet Ali Erbil’in daha önce Gökay Kalaycıoğlu’na verdiği röportajda, “66 yaşında bir adam olarak ben 20 yaşındaki bir kızla beraber olurum ve hakkını da veririm yani” sözleri tepki çekmişti.

Öte yandan Mehmet Ali Erbil’in yeniden nikah masasına oturmaya karar verdiğini öğrenen sosyal medya kullanıcıları yorum yapmadan edemedi. Takipçiler “Gözün doysun bitirdin kendini” , “Yaşadıklarından ders almayan bir bu, bir de Tatlıses” , “E ama yeter” şeklinden yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aylin26 Eylül 2023 09:01

NERGİZ KUMBASAR'dan sonra, hiç olmamış. Bari biraz kültür olsaydı. Görenene göre o da yok. ERİL

Drust bırı25 Eylül 2023 17:43

Ayıp be para szi çıldırttı yasınıza gore hareket edin dunyanın sonunu getirdiniz

Ngdas25 Eylül 2023 11:49

Oha ne diyelim

@rkun23 Eylül 2023 11:36

Gecemi beğenmiş bunu...?

Sonraki Haber Yükleniyor...