Merve Aydın gözyaşlarına boğuldu

Merve Aydın gözyaşlarına boğuldu

MAGAZİN Haberleri

Merve Aydın Aramızda Kalsın programında gözyaşlarını tutamadı.

Survivor All star yarışmasında finale kalarak ikinci olan Merve Aydın TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalsın programına konuk oldu.Merve Aydın, "Neden Survivor'a katıldın, ünlü bir sporcu olarak olimpiyarlara hazırlanman gerekmiyormuydu?" sorusuna cevap verirken gözyaşlarını tutumadı. nbsp;Merve Aydın, kendi imkanlarıyla olimpiyatlara hazırlandığını destek almadığını sakatlandıktan sonra ise kimsenin aramadığını söyledi. nbsp;Öte yandan Merve Aydın, Survivor All Star'ın finalini babasının konuşmaları yüzünden kaybettiği iddialarını yorumladı. Aydın, babasının asla kendisinin kötülüğü için bir harekette bulunmayacağını söyledi.

Merve Aydın daha önce de Survivor'dan aldığı ücret iddialarıyla gündeme gelmişti.

Gazetecilerle karşılaşan, Merve Aydın'ın Türkiye'de çok meşhur bir tatlıcıda çalışan amcası çok özel açıklamalarda bulunmuştu. İddialara göre amcası, Survivor'dan haftalık olarak Merve'nin hesabına yatan parayı ağzından kaçırmıştı. nbsp;Merve Aydn'ın hesabına Haftalık 15.000 TL yattığını söylediği iddia edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...