Kekemelik sorusuna verdiği tek cümlelik cevap Eser Yenenler'i dumur etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kekemelik sorusuna verdiği tek cümlelik cevap Eser Yenenler'i dumur etti

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türk okçuluğunun gururlandıran ismi Mete Gazoz, Eser Yenenler’in Youtube’daki programına konuk oldu. Programda kekemeliğinden söz açılan Gazoz, Yenenler’in “Kekemelik ok atarken nasıl başına gelmiyor?” sorusuna verdiği cevapla ünlü sunucuyu dumur etti.

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, milli yüzücü Aysu Türkoğlu ile birlikte Eser Yenenler’in Youtube’da sunduğu Linç@ programına katıldı. 

“OK ATARKEN KONUŞMUYORUM Kİ”

Tokyo 2020 ve 2023 Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda madalya kazanan Mete Gazoz, kendisine sorulan sorulara cevap verdi. Programda bir ara konu başarılı sporcunun ödül konuşması sırasında çekilen bir fotoğrafına geldi. Gazoz’un kekeme olduğunu söylemesinin ardından Eser Yenenler “Kekemelik ok atarken nasıl başına gelmiyor?” diye sordu.

Gazoz ise “Ok atarken konuşmuyorum ki” diyerek ünlü sunucuyu dumura uğrattı. 

Daha sonra ise “Heyecanlanıp konuşursam oluyor, benimki tamamen nefesimle düşünüp konuşma hızım yetişemiyor. Nefesim yetmediğim için oluyor. Ok atarken zaten nefesimi tuttuğum için olmuyor” dedi. Yenenler ise “Sorum boşa çıktı” diyerek ve gülerek durumu toparlamaya çalıştı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...