Metin Uca trafik kazası geçirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Metin Uca trafik kazası geçirdi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan Uca, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ünlü sunucu Metin Uca, Twitter (X) hesabından trafik kazası geçirdiği duyurdu. Hastanede kaldırılan Uca, bir hafta boyunca tedavi göreceğini söyledi. 

“HIZLA İYİLEŞİP ARANIZA DÖNECEĞİM”

Uca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili dostlarımız, Bursa’da bir etkinlik için menajerim ile çıktığımız yolda Dilovası oksijen çıkışında kendimden geçmem sonucu ağaca vurarak durabildim. Hastanede ilk yapılan tetkikte boyun şah damarımın her ikisinin de tıkalı olduğu ve onun meydana getirdiği durum nedeniyle kazanın ortaya çıktığını öğrendim. Bir hafta boyunca tedavi altında olacağım. Pıhtıların eritilmesi ve tıkanıklığın giderilmesine çalışılacak. İlginiz için teşekkürler. Hızla iyileşip aranıza döneceğim.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...