Motor kazası geçiren Acun Ilıcalı’dan beklenen haber geldi! Sağlık durumu hakkında yeni gelişme…

Düzenleyen:
Motor kazası geçiren Acun Ilıcalı’dan beklenen haber geldi! Sağlık durumu hakkında yeni gelişme…

MAGAZİN Haberleri

Trafikte motoruyla seyir halindeyken ters yönden gelen hafif ticari araç ile çarpışan Acun Ilıcalı’nın kolu kırılmıştı. Ünlü televizyoncunun hastaneden taburcu olduğu ve koluna platin takıldığı öğrenildi. Peki, Acun Ilıcalı’nın sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…

Ünlü televizyoncu ve sunucu Acun Ilıcalı, 19 Eylül’de motosikletiyle kaza yapmış, kazada Ilıcalı ve kızı yaralanmıştı. İstanbul Sarıyer'de gerçekleşen kaza sonrası Acun Ilıcalı'nın sağlık durumu merak ediliyordu. Merakla beklenen haber geldi.

ACUN ILICALI TABURCU OLDU

Yeni edinilen bilgiye göre, kolu kırılan ve koluna ameliyatla platin takılan Ilıcalı hastaneden taburcu edildi.

Öte yandan Ilıcalı'nın motosikletine çarpan ve ticari aracı kullanan sürücü Recep K.’den şikayetçi olmadığı öğrenildi. Polis ekiplerinin kaza sonrası yaptığı testte alkolsüz olduğu belirlenen sürücü, Emniyet’te ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

KAZA NASIL OLDU?

Kaza, akşam saatlerinde Sarıyer Kemerburgaz Caddesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Recep K. idaresindeki hafif ticari araç, döneceği istikameti kaçırıp sola doğru manevra yaptığı sırada ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kullandığı motosiklete çarptı. Kazada motosikletten düşen Acun Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin yaptığı testte ise sürücü Recep K.’nın alkolsüz olduğu belirlendi. Sürücü Recep K., polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...