Müge Anlı’nın görümcesiyle fotoğrafı ortaya çıktı! Eşi de aynı karede

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Müge Anlı’nın görümcesiyle fotoğrafı ortaya çıktı! Eşi de aynı karede

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evliliğini gözlerden uzak yaşayan Müge Anlı, görümcesiyle bir davete katıldı. Yan yana poz veren ikilinin fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yıllardır ATV ekranlarında yaptığı programla kayıpları bulan ve hasret kalanları buluşturan Müge Anlı, geçtiğimiz sene İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturdu. Evliliğini gözlerden uzak yaşayan Anlı, görümcesiyle yan yana görüntülendi.

ONLARCA BEĞENİ VE YORUM ALDI

Sunuculuğu ve kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da konuşulan Müge Anlı’nın sosyal medyada yayılan fotoğrafı çok konuşuldu. Anlı’nın görümcesiyle çektirdiği bir fotoğraf ‘güncelmagazin’ adlı hesapta paylaşıldı. Aynı fotoğrafta eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun da yer aldığı görüldü.

Müge Anlı’nın görümcesiyle fotoğrafı ortaya çıktı! Eşi de aynı karede

Kısa sürede onlarca beğeni alan fotoğrafı ünlü sunucunun hayranları yorum yağmuruna tuttu. Kullanıcılardan “Allah mutluluklarını daim etsin, nazar değmesin” , “Ne güzel bir kare olmuş, mutluluklar” gibi yorumlar geldi. 

GEÇTİĞİMİZ SENE EVLENDİ

1993 yılında Burhan Akdağ ile evlenen ve 6 yıl sonra yollarını ayıran Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile geçtiğimiz sene hayatını birleştirmişti. Programda “Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim” açıklamasını yapan Anlı, sade bir nikah yapmayı tercih etmişti. İkili basına kapalı yapılan düğünden tek bir kare bile paylaşmamıştı.

Müge Anlı’nın görümcesiyle fotoğrafı ortaya çıktı! Eşi de aynı karede

KIZI BÜYÜDÜ

Öte yandan Müge Anlı’nın Burhan Akdağ ile evliliğinden dünyaya gelen ve kameralardan uzak büyüttüğü kızı Lidya Müge, geçtiğimiz günlerde bir yarışma programına katılmıştı. Anlı’nın Koç Üniversitesi hukuk bölümünde okuyan ve 21 yaşında olan kızı, güzelliğiyle dikkat çekmişti. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...