Murda: Hadise ile beraber yeni projeler gelecek

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Murda: Hadise ile beraber yeni projeler gelecek

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Türk-Hollandalı rapçi Murda ismi ile tanınan Önder Doğan, Bodrum’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Hadise ile ‘İmdat’ isimli şarkıları çıkan Murda, yeni projelerin müjdesini verdi. Konser sonrası açıklama yapan şarkıcı, “Hadise ile beraber daha projeler gelecek. Hadise benim çok iyi bir dostum” dedi.

Yaz turizmiyle hız kazanan Bodrum gecelerinde ünlü isimler sahne almaya devam ediyor. Önceki gece Rapçi Murda, Gümbet Barlar Sokağı'nda sahne aldı. Murda'yı izlemek için binlerce kişi izdiham oluşturdu. Ünlü şarkıcının binlerce hayranı saatler önceden mekanı doldurdu. Yaklaşık 2 saat konser veren sanatçı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen parçalarını seslendiren Murda'ya hayranları da eşlik etti.

Murda: Hadise ile beraber yeni projeler gelecek

YAKIN ZAMANDA ALBÜM GELİYOR

Konser sonrası açıklama yapan Murda, “Hadise ile beraber daha projeler gelecek. Hadise benim çok iyi bir dostum. Yakın zamanda yeni bir albüm geliyor. Albümün tepkileriyle peş peşe farklı şeylerde gelecek. Enerjiler tutuşursa farklı sanatçılar ile tanışırım ve beraber iş yapabilirim. Bazı insanların şarkılarına rap dahil etmesi normal çünkü en büyüğüyüz” dedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...