Ömer dizisine iki yeni oyuncu! Kurtlar Vadisi’nin yıldızı da kadroda

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ömer dizisine iki yeni oyuncu! Kurtlar Vadisi’nin yıldızı da kadroda

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Star TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Ömer’in kadrosuna Ayfer Dönmez dahil oldu. Daha önce Kurtlar Vadisi Gladio, Hatırla Sevgili, Bir İstanbul Masalı gibi dizilerde rol alan oyuncu, Ömer’de ‘Avukat Nehir’ karakterini üstlenecek.

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, Zerrin Sümer ve daha birçok usta oyuncuyu buluşturan Ömer dizisinin kadrosu genişledi.  

AYFER DÖNMEZ VE YAŞAR ÜZER KATILDI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Cem Karcı’nın yönettiği diziye 46. bölümde Ayfer Dönmez ‘Avukat Nehir’ rolüyle katılacak.

Ömer dizisine iki yeni oyuncu! Kurtlar Vadisi’nin yıldızı da kadroda - 1. Resim

Heyecanın hız kesmediği diziye ayrıca usta bir isim daha geliyor. Ekmek Teknesi, Kadın, Baba Ocağı, Kınalı Kuzular gibi yapımlarda rol alan Yaşar Üzer, Ömer dizisiyle anlaştı.

Ömer dizisine iki yeni oyuncu! Kurtlar Vadisi’nin yıldızı da kadroda - 2. Resim

Usta oyuncu Yaşar Üzer, fenomen dizide ‘Samet’ rolüne hayat verecek. Sedef Bayburtluoğlu Gürerk- Deniz Madanoğlu’nun yazdığı dizide Samet, Reşat’ın (Barış Falay) bir sağlık kontrolü için İstanbul’a gelen, çok değer verdiği dostu rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

ÖMER’İN 45. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sevilen dizi son olarak 45. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 45. bölümünde yaşananlar şöyle:

İzzet'in gerçek yüzünü öğrenen Tahir, kızlarını kurtarmak istese de başarılı olamaz. Abisini ve yeğenlerini amcasının elinden kurtarmak isteyen Ömer, canını tehlikeye atma pahasına harekete geçer. Nurettin'in yeni hamlesi ise İzzet için sonun yaklaştığının habercisidir. İstedikleri gibi bir ilişki kuramadıklarını söyleyen Gamze ayrılık konuşması yaparken, yaşananlardan çok yorulan Ömer'in kabullenici tavrı Gamze'yi daha da yaralar. Özgür'e dair heyecan içinde olan Nisa, anlam vermekte zorlanacağı bir durumla karşı karşıya kalır. Gamze ve Ömer arasında esen soğuk rüzgarların şiddeti daha da artarken, birbirlerine olan sevgilerine rağmen aralarındaki köprüler git gide zayıflar. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...