Oyuncu Emre Karayel yeniden baba oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Oyuncu Emre Karayel yeniden baba oluyor

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

2020 yılında Gizem Demirci ile nikah masasına oturan Emre Karayel, ikinci kez baba olacağını açıkladı. Karayel, güzel haberi sosyal medyada yaptığı esprili bir paylaşımla duyurdu.

1 Kadın 1 Erkek, Canım Ailem, Gümüş gibi birçok dizide rol alan Emre Karayel yeniden baba oluyor. Ünlü oyuncu eşinin hamile olduğunu öğrenince mutluluktan havalara uçtu.

İKİNCİ BEBEK MÜJDESİ

Oyuncu Emre Karayel ile iç Mimar Gizem Demirci, 2020 yılında evlendi. Çiftin bu evlilikten iki sene önce Can adında bir oğulları oldu. Mutlu bir evlilik sürdüren çiftten ikinci bebek müjdesi geldi.

Yeniden baba olacağını öğrenen Karayel, mutluluktan havalara uçtu. Sosyal medya hesabından kahkaha atarken çekilen bir fotoğrafını paylaşan oyuncu altına ise “İkinci kez baba olacağımı öğrenmişimdir” şeklinde esprili bir not düştü. 

Oyuncu Emre Karayel yeniden baba oluyor

Karayel’in paylaşımına kısa sürede çok sayıda yorum geldi. Çiçek Dilligil, Özge Özder, Ebru Akel, Pınar Altuğ gibi ünlü isimler başarılı oyuncuya tebrik mesajları yağdırdı.

Ünlü oyuncu verdiği bir röportajda, baba olmak ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getirmişti: 

“Müthiş bir duygu, tarif edemem. Dünyanın en güzel olayı... Baba olmayanlara tavsiye ederim. Bir dakika bile düşünmesinler. Tabii ki zorlukları var ancak tatlı zorluklar bunlar. Mesela sabah saat 06.00'da ‘baba’ diye uyandırması zorluyor haliyle ama sağ olsun hanım genelde uykusuz kalıyor. Ben uyuyorum vallahi.”

Oyuncu Emre Karayel yeniden baba oluyor

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...