Pelin Karahan'ın diyet sırrı ortaya çıktı! "Yemiyor musun?" diyenlere ters köşe yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Pelin Karahan'ın diyet sırrı ortaya çıktı! "Yemiyor musun?" diyenlere ters köşe yaptı

MAGAZİN Haberleri

2 çocuk annesi ünlü oyuncu Pelin Karahan fit görüntüsü ile gündeme gelmeye devam ediyor. Sık sık zayıflığı ile ilgili eleştiriler alan Karahan instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Bir zamanlar Kavak Yelleri dizisinde oynadığı rolle adından söz ettiren Pelin Karahan şimdilerde eşi Bedri Güntay ile 2014'ten beri mutlu bir evlilik yaşıyor. Uzun zamandır herhangi projede yer almayan ünlü oyuncu anneliğin tadını çıkarıyor.

Son dönemlerde ise verdiği kilolarla adından söz ettiren Karahan 1,5 ayda tam 8 kilo vererek gündeme geldi.

MAKARNA YEDİĞİ ANLARI PAYLAŞTI

Ünlü oyuncunun zayıflığı, takipçileri ve hayranlarından eleştiri aldı. Pelin Karahan da instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla konuya açıklık getirdi. Karahan, makarna yediği anları paylaşarak "Yemiyor musun? diyenlere" notunu düştü. 

Ünlü oyuncu, zayıflamasının sırrını spor ve doğru beslenme olarak açıklamıştı. Ayrıca Karahan ketojenik diyet yaptığını da anlatmıştı. 

Pelin Karahan'ın diyet sırrı ortaya çıktı!

Pelin Karahan'ın diyet sırrı ortaya çıktı!

KETOJENİK DİYET NEDİR?

Ketojenik diyet, yüksek yağlı besinler ile yeterli miktarda protein içeren besinlerin öncelikli tüketildiği, düşük karbonhidratlı bir diyettir. Ketojenik diyetin halk arasındaki bir diğer adı da keto diyettir. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...