Popstar eski yarışmacısı Mehtap Yılmaz felç geçirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Popstar eski yarışmacısı Mehtap Yılmaz felç geçirdi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Popstar yarışmasıyla adını duyuran Mehtap Yılmaz, kısmi felç geçirdi. Yılmaz’ın sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan eski Popstar yarışmacısı Mehtap Yılmaz, dün akşam apar topar hastaneye kaldırıldı. Yılmaz’ın kısmi felç geçirdiği öğrenildi.

Popstar eski yarışmacısı Mehtap Yılmaz felç geçirdi 

DURUMU İYİYE GİDİYOR

‘Popstar Mehtap’ olarak anılan Mehtap Yılmaz’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Dün gece acil olarak hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz, beyin pıhtısı nedeniyle kısmi felç geçirmiştir. 

Tüm sevenlerimizden aldığımız mesajlar doğrultusunda açıklama yapma ihtiyacı hissediyoruz. 

Şu anda doktorlar durumunun daha iyiye gittiğini ve gerekli tedavinin yapıldığını belirtmişlerdir. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme olduğunda sevenlerine bilgilendirme yapılacaktır.”

Popstar eski yarışmacısı Mehtap Yılmaz felç geçirdi

POPSTAR MEHTAP KİMDİR? 

1978 yılında Rize’de doğdu. Küçük yaşlarda müzik dünyasına atıldı. Gittiği bir restoranda ısrarlar üzerine şarkı söyledi, sesi çok beğenilen Mehtap Yılmaz, restoranın sahibinden iş teklifi aldı. O dönem bir firmada sekreterlik yapan Yılmaz, işini bırakıp restoranda şarkı söylemeye başladı. Ankara’daki birçok gazinoda çalıştı. 

Popstar’a bir arkadaşı sayesinde katıldı. Tüm elemeleri geçerek yarışma sonuna kadar mücadele etti. Sivri dili ve açık sözlülüğüyle dikkat çeken Mehtap Yılmaz, Bergen’e benzetilen güçlü sesiyle alkış topladı. O dönem Star TV’de yayınlanan Popstar Alaturka Best’in final gecesinden birinciliği elde etti. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...