Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Harika Avcı tedaviyi reddediyor

Düzenleyen: / Kaynak: Habertürk
- Güncelleme:
Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Harika Avcı tedaviyi reddediyor

MAGAZİN Haberleri  / Habertürk

80'li ve 90'lı yıllara damga vuran şarkıcı Harika Avcı, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat sürüyordu. Sağlık sorunları yaşayan Avcı’nın tedaviyi reddettiği ortaya çıktı.

Yeşilçam’ın unutulmaz güzeli Harika Avcı’nın geçtiğimiz yıl, karaciğer yetmezliğine bağlı siroz hastalığına yakalandığı öğrenilmişti. Maddi krizler yaşadığı ileri sürülen Avcı’dan sevenlerini üzen bir haber geldi.

YAKINLARI TEDAVİ İÇİN İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Habertürk’te yer alan haberde; uzun yıllardır gözlerden uzak bir hayat süren Harika Avcı'nın tedavi olmayı reddettiği ortaya çıktı. Yaşadığı maddi krizler ve bunalım nedeniyle zor günler geçiren Harika Avcı'yı yakınlarının ikna etmeye çalıştığını öğrenildi.

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Harika Avcı tedaviyi reddediyor

MANEVİ OĞLU: KİMSEYLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR, EVDEN ÇIKMIYOR

Harika Avcı'nın 'manevi oğlum' dediği Harun Başal da bu gelişmeyi doğruladı. Avcı'nın hem bedenen hem de ruhen yaşadığı sıkıntıların devam ettiğini belirten Başal, "Kimseyle görüşmek istemiyor. Evden çıkmıyor. Tedavi olması gerekiyor. Tedaviyi de kabul etmiyor" dedi.

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Harika Avcı tedaviyi reddediyor

GEÇTİĞİMİZ YIL SİROZ TEŞHİSİ KONMUŞTU

Ünlü sanatçıya geçtiğimiz yıl siroz teşhisi konmuştu. Haftanın belli günlerinde tedavi gören Avcı’nın hastanede gizli hasta ismiyle tedavi gördüğü ileri sürülmüştü. Daha sonra ise ‘Harika Avcı öldü’ haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Unutulmaz şarkıcı bu haberlere ise yaptığı açıklama ile ateş püskürmüş ve “Görüntüme para ödülü koyan, beni öldü olarak haber yapıp eğlenen zavallılar. Sizler nasıl bir omurgasızsınız? Her lafınız yalan. Bu kadın nasıl oldu da çekti kendini? Arkamdan iş çevirenler, kuyumu kazanlar çok oldu. Yüreğiniz varsa sebep olanları bulun çıkarın. Gerçekleri verin” ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...