Sahnede peruğunu çıkaran Yıldız Tilbe’nin sözleri herkesi kahkahaya boğdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sahnede peruğunu çıkaran Yıldız Tilbe’nin sözleri herkesi kahkahaya boğdu

MAGAZİN Haberleri

Dün gece Harbiye’de sahne alan Yıldız Tilbe, herkesi coşturdu. Enerjik şarkıcı, dans ederken bir anda peruğunu çıkardı ve yaptığı açıklamayla herkesi güldürdü.

‘Delikanlım’ , ‘Çabuk Olalım Aşkım’ , ‘Yürü Anca Gidersin’ gibi çok dinlenen şarkıların sahibi Yıldız Tilbe, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’ndaki konserinde binlerce hayranına müzik ziyafeti sundu. Ünlü şarkıcının sahnede yaptığı hareket dikkat çekti. 

Kısa süre önce saçlarını kısacık kestiren ünlü sanatçı, dans ederken bir anda peruğunu çıkardı. Tilbe’nin beyazlayan saçları hayranlarının gözünden kaçmadı.

“PERUK TAKMAYINCA 60’LARA DOĞRU YÜRÜYORUZ”

Milliyet’te yer alan haberde; “Saçımı nasıl buldunuz?” diye soran Tilbe, “Saçlarım da kaşlarım da çok güzel Allah'a şükür. Saçlarım beyazladı. Peruk takınca 35 oluyorum, takmayınca da 60'lara doğru yürüyoruz Allah'a şükürler olsun” sözleriyle herkesi kahkahaya boğdu.

Sahnede peruğunu çıkaran Yıldız Tilbe’nin sözleri herkesi kahkahaya boğdu

“BU İŞ İÇİN ALLAH’A ŞÜKREDİYORUM”

Konser boyunca tüm şarkılara dev koro eşlik etti; müzikseverler, keyif dolu bir akşam geçirdi. Şarkı aralarında izleyicisiyle bol bol sohbet eden 56 yaşındaki sanatçı, esprileriyle de açık havadakilere keyifli anlar yaşattı.

Seyircilere konserine geldiği için teşekkür eden Tilbe, “Sizi çok seviyorum ve bu iş için Allah'a şükrediyorum. İyi ki bu işi yapıyorum. Başka iş yapamazdım herhalde. Yapamadım da zaten” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Yıldız Tilbe gecede, Çabuk Olalım Aşkım, Emi, Vazgeçtim, Aşk Laftan Anlamaz ki, Yürü Anca Gidersin, Tek Sevenim Sen Olsan, Çat Kapı , Anma Arkadaş , Sana Değer, Haberin Olsun, Su Olsam Sensiz Akmam, Ama Evlisin, Kandıramazsın Beni, Dayan Yüreğim, Şivesi Sensin Aşkın gibi hit olmuş şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan söyledi.  

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...