Sahnesi çökmüştü! Tarkan İzmir konserinin yeni yeri belli oldu… Ünlü şarkıcı sosyal medyadan duyurdu

Düzenleyen:
Sahnesi çökmüştü! Tarkan İzmir konserinin yeni yeri belli oldu… Ünlü şarkıcı sosyal medyadan duyurdu

MAGAZİN Haberleri

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla kurulan etkinlik alanındaki platform Tarkan konserine saatler kala büyük bir gürültüyle çökmüştü. Tarkan, İzmir konserinin yeni yerini sosyal medyadan açıkladı. Ünlü şarkıcı paylaşımında "Gündoğdu Meydanı'na bekliyorum" dedi.

İzmir’in Yunan işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü olan 9 Eylül tarihinde Konak Cumhuriyet Meydanı yakını Kordonboyu’nda, ünlü sanatçı Tarkan’ın vereceği konser öncesi kurulan sahnedeki dev platform dün akşam saatlerinde büyük bir gürültüyle çökmüştü. Facianın eşiğinden dönülen olayın ardından adrese çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, 1 kişinin hafif yaralandığı öğrenilmişti.

Sahnesi çökmüştü! Tarkan İzmir konserinin yeni yeri belli oldu… Ünlü şarkıcı sosyal medyadan duyurdu

ÇÖKEN SAHNE KALDIRILIYOR

Öte yandan çöken çelik platformun sökümüne de başlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye araçları ve 6 adet vincin yeni bir kaza riskine karşı sabitlediği platform parça parça kaldırılıyor. Kordon'daki şiddetli rüzgar sebebiyle önce platformdaki brandaların kaldırılacağı, ardından da sahnedeki sistemlerin parça parça kaldırılacağı öğrenildi.

Sahnesi çökmüştü! Tarkan İzmir konserinin yeni yeri belli oldu… Ünlü şarkıcı sosyal medyadan duyurduTarkan, İzmir konserinin yapılacağı yeri sosyal medyadan bu paylaşımla açıkladı

“GÜNDOĞDU MEYDANI’NA BEKLİYORUM”

Cumhuriyet Meydanı'ndaki sahnenin çökmesinin ardından konser için Gündoğdu Meydanı'nda hazırlık yapıldığı öğrenildi. İzmir'e gelen Tarkan da konserinin yeni yerini duyurdu. Tarkan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Güzel İzmir yarın akşam Gündoğdu Meydanı’na hepinizi bekliyorum. Nazarımız da çıktığına göre İzmir’in kurtuluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayabiliriz” ifadelerini kullandı.



 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...