Salih Bademci’den Çağatay Ulusoy itirafı… En kötü yanını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Salih Bademci’den Çağatay Ulusoy itirafı… En kötü yanını açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Salih Bademci, Terzi dizisinde birlikte rol aldığı meslektaşı Çağatay Ulusoy’un en kötü yanını açıkladı. Bademci’nin itirafı herkesi gülümsetti.

Oynadığı projelerdeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Salih Bademci, Defne Samyeli’yle Bir Sen Bir Ben programına katıldı. Programda samimi itiraflarda bulunan oyuncu, meslektaşı Çağatay Ulusoy ile çalışmanın en kötü yanından bahsetti. 

‘Kulüp’ , ‘Elveda Rumeli’ , ‘Yalancı’ , ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ gibi birçok başarılı yapımda rol alan Salih Bademci, Netflix dizisi Terzi’de Çağatay Ulusoy ile birlikte kamera karşısına geçmişti. Diziyle ününe ün katan Bademci, buradaki ‘Dimitri’ karakteriyle alkış topladı. Dizide oyunculuğu konuşturan ünlü isim, Defne Samyeli’nin programında rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Salih Bademci’den Çağatay Ulusoy itirafı… En kötü yanını açıkladı

“SÜREKLİ YEMEK KONUŞUYOR”

Bademci, Ulusoy ile çalışmanın en kötü yanının ‘yemek’ olduğunu söyledi. Açıklamasında ise “Çağatay Ulusoy ile çalışmanın tek kötü yanı sürekli yemek konuşması. Çünkü ben de öyleyim. Birbirimizi gaza getiriyoruz o konuda” sözleriyle izleyenleri gülümsetti. 

Sözlerinin devamında ise “Sürekli ne yiyeceğiz öğlen, yemekte ne varmış, bir etçi var oraya mı gitsek diyoruz. Çağatay’ın iyi bir damak tadı var. Kendisi de yapıp yiyor” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...