Selahattin Paşalı’ya sette sürpriz kutlama! Pastayı görünce şaşkına uğradı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Star TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Ömer’in başarılı oyuncusu Selahattin Paşalı’ya sette doğum günü sürprizi yapıldı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Son yıllarda oyunculuğuyla alkış toplayan Selahattin Paşalı, 34 yaşına girdi. Ömer dizisinde rol alan oyuncunun rol arkadaşları kendisine sette doğum günü partisi düzenledi. 

Selahattin Paşalı’ya sette sürpriz kutlama! Pastayı görünce şaşkına uğradı

Star TV’nin OGM Pictures imzası taşıyan dizisi Ömer, her Pazartesi akşamı ekrana gelmeye devam ediyor. Başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Falay, Gamze Karaduman, Melike Güner, Merve Dizdar gibi oyuncuların paylaştığı dizi, imkansızlıklara rağmen hayata tutunma çabasına konu alarak dramatik bir hikaye sunuyor. 

DİLEK TUTTU, MUMLARI ÜFLEDİ

Dizide Ömer Abdullahoğlu karakteriyle beğeni toplayan Selahattin Paşalı, oyunculuğuyla izleyenleri kendine hayran bırakıyor. Başarısıyla alkış toplayan ünlü isim, geçtiğimiz gün yeni yaşını kutladı. Oyuncunun rol arkadaşları ve set ekibi bu özel günü atlamadı. 

Dizinin çekimleri esnasında Gökçe Bahadır, elinde pastayla bir anda sürpriz yaptı. Doğum günü pastasını karşısında gören Selahattin Paşalı’nın şaşkınlığı kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu daha sonra dilek tutup pastadaki mumları üfledi.

O anlar sosyal medyada paylaşıldı. Paşalı’ya hayranlarından mesajlar peş peşe gelirken, sevenleri güzel dileklerini iletti.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...