Set yoğunluğundan şikayet eden Bergüzar Korel’i ti’ye aldı… Destek gecikmedi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Yeni dizisi ile setlere dönen Bergüzar Korel’in mesleğinin zorluklarıyla ilgili sürekli sitem etmesi gündem oldu. Oyuncu Sergen Deveci ise meslektaşı Korel’i fena ti’ye aldı.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, peş peşe yaptığı doğumlar nedeniyle bir süre setlerden uzak kalmıştı. Korel, yeni dizisi Düğüm’in çekimlerine başladı. Sosyal medyada sık sık paylaşım yaparak yoğun olduğundan ve çok yorulduğundan bahseden oyuncuyu meslektaşı Sergen Deveci çektiği videoyla eleştirdi.

DERT YANDIĞI İÇİN TEPKİ ÇEKTİ

Uzun bir aranın ardından setlere dönen Bergüzar Korel, ‘Düğüm’ dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ancak oyunculuktan epey ayrı kalan Korel, bu tempoya alışmakta zorlandı. Setteki anlarından sık sık paylaşım yapan isim, oyunculuğun ne kadar zor olduğu dile getirince eleştirilerin hedefi oldu. Sosyal medyada kullanıcılar “Bölüm başı aldığın ücrete de üzülelim” , “Dünya para kazanıyor, hep şikayet sanki zorla setlerde” , “Sanki Zonguldak kömür madeninde çalışıp da yoruluyormuş gibi yakınmasından gına geldi” yorumları yaptı. 

SERGEN DEVECİ’DEN VİDEOLU ELEŞTİRİ

Oyuncu Sergen Deveci ise Bergüzar Korel’in bugüne kadar ettiği serzenişleri bir araya topladı ve ünlü ismi ti’ye aldı. Sosyal medyada “Madalyonun gerçekten diğer yüzü ya da çok zorlanan bir diğer oyuncu” notuyla paylaştı. Deveci’nin performansını destekleyen kullanıcılar yorum yapmadan geçemedi:

- Bergüzar Korel’i Bergüzar Korel’den daha güzel oynuyorsun Sergen. İşte oyunculuk…

- Adam öyle bir oynadı ki bir yere kadar ciddi sandım. 

- Sektördeki birçok oyuncudan daha inandırıcı, ti’ye aldığını bilmesem üzüleceğim. 

- Bergüzar’ın olayları abartma seviyesi çok fena gerçekten, güzel olmuş bu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...