Sezen Aksu’nun gelini olacaktı… Alina Boz ile Mithat Can Özer’den şaşırtan karar…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sezen Aksu’nun gelini olacaktı… Alina Boz ile Mithat Can Özer’den şaşırtan karar…

MAGAZİN Haberleri

4 yıldır birliktelik yaşayan oyuncu Alina Boz ve Mithat Can Özer, yollarını ayırdı. Bir süredir araları bozuk olan çift, ilişkilerine nokta koydu.

Rol aldığı dizi ve filmlerdeki başarısıyla adından söz ettiren genç oyuncu Alina Boz, uzun süredir Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. İkili sessiz sedasız ayrılık kararı aldı.

HERKES DÜĞÜN BEKLİYORDU

2027 yılında evlenmeleri beklenen ünlü çiftten kötü haber geldi. İkilinin nikah masasına oturması bekleniyordu. Ancak bir ay kadar önce beraberliklerini noktaladıkları ortaya çıktı.

Sezen Aksu’nun gelini olacaktı… Alina Boz ile Mithat Can Özer’den şaşırtan karar…

MORAL TATİLİNE ÇIKTI

“Paramparça”, “Vatanım Sensin”, “Elimi Bırakma”, “Maraşlı” , “Bir Peri Masalı” gibi pek çok proje ile seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Alina Boz, moral bulmak için Çeşme'ye tatile gitti. Aralarında 17 yaş olan çift, ilişkilerini bugüne kadar gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu.

4 yıldır birlikte olan çift, Haziran 2027'de evlenecekti. Mithat Can o tarihte Portekiz vatandaşlığını alacaktı. Özel hayatını basından uzak tutmayı tercih eden çift, ilişkilerini de o şekilde yaşıyordu.

“ZOR VE BİRÇOK DUYGUNUN KARIŞIMI”

Alina Boz, daha önce verdiği bir röportajda, aşkın tanımını şu sözlerle yapmıştı:

“Aşk tarif edilmesi çok zor bir duygu hatta birçok duygunun karışımı. Hayatında edindiğin deneyimlerle birlikte insandaki tanımı da hep değişiyor ve değişecek sanırım. Hiç olmadığını sandığın kadar mutlu ve huzurlu hissetme hali genel bir aşk tanımı olabilir benim için ama aslında tarif edilemeyecek kadar karışık, bir o kadar da kişisel bir duygu.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...