Songül Öden, ‘Ukraynalı kadın mülteci’ yorumuna öfke kustu

Düzenleyen:
Songül Öden, ‘Ukraynalı kadın mülteci’ yorumuna öfke kustu

MAGAZİN Haberleri

Rusya dün sabah saatlerinde Ukrayna’ya karşı hareket başlattı. Ukrayna ve Rusya arasında savaş sürerken ünlü oyuncu Songül Öden, sosyal medyada yapılan “Ukraynalı kadın mültecileri kabul edelim” yorumlarına ateş püskürdü. Öden, “Şakalarınızı alıp defolun. Bu espri yapma telaşınız tiksinti verici” dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, tüm yaptırımlara rağmen dün Ukrayna'ya askeri operasyon başlattı. Rusya’nın saldırdığı Ukrayna’dan acı dolu haberler gelmeye devam ederken ülkenin pek çok yerinden patlama sesleri duyuluyor. Savaş devam ederken, sosyal medyadaki kullanıcıların “Ukraynalı kadın mültecileri kabul edelim”  yorumları büyük tepki çekti. Ünlü oyuncu Songül Öden de bu paylaşımlara sessiz kalmayarak öfke kustu.

Songül Öden, ‘Ukraynalı kadın mülteci’ yorumuna öfke kustuİşte Songül Öden'in o paylaşımı...

"ŞAKALARINIZI ALIP DEFOLUN"

Twitter hesabından sitem dolu bir paylaşım yapan Songül Öden, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Ukraynalı kadın mültecileri kabul edelim, şakalarınızı alıp defolun. Bu espiri yapma telaşınız tiksinti verici... Düşün kadınların yakasından. Savaşın en kırılgan gruplarından biri olan kadının bedeni üzerinden gündem oluşturmanızdan utanç duyuyoruz.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...