Sosyal medya fenomeni Pucca’nın 6 yaşındaki oğlu 3. kattan düştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sosyal medya fenomeni Pucca’nın 6 yaşındaki oğlu 3. kattan düştü

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medya fenomeni Pucca ile oyuncu Serhat Osman Karagöz’ün 6 yaşındaki oğlu Batı, üçüncü kattan düştü. Pucca, vücudunda kırıklar oluşan oğlunun sağlık durumunu paylaştı.

'Pucca' lakaplı Selen Pınar Işık ve Serhat Osman Karagöz, 2015 yılında dünya evine girdi. Çift, 2017'de oğulları Batı'yı kucaklarına aldı. Aralarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle ikili 2019'da boşanmıştı. Instagram hesabını aktif kullanan 'Pucca', “Ömrümden 25 yıl gitti” diyerek yaşadığı üzücü olayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyal medya fenomeni Pucca’nın 6 yaşındaki oğlu 3. kattan düştü

“ÇOK ÜZGÜNÜM, HALA ŞOKTAYIM”

Işık, altı yaşındaki oğlu Batı'nın üçüncü kattan düşerek vücudunda kırıklar oluştuğunu belirtti. Ünlü isim, olayı ve üzüntüsünü şu sözlerle anlattı:

“Merhaba ancak kendime gelebildim. Arayan, soran herkese teşekkürler. Hiçbir aramaya dönemedim, çok üzgünüm. Konuşacak halde değildim, bir günde ömrümden 25 yıl gitti. Toparlayabildiğim kadar yazıyorum, şu an hala şoktayım. Batı 3'üncü kattan düştü, bilinci açık. Kollarında kırıklar var, dün ameliyat oldu. Kırıkların durumu biraz ciddi ama geçecek. Şu an gülüyor, puding istiyor, öpüyor, şaka yapıyor, doktorları polise şikayet etmekle tehdit ediyor...”

Arayan soran herkese teşekkür eden Pucca, “Bir süre daha hastanede kalacağız. Eminim kısa süre sonra aynı bu fotoğraf gibi ayaklanacak. O beklediğimden daha güçlü bir çocuk. Cümlelerim anlamsız, karışık olabilir. Özür dilerim. Biraz daha toparlanırsam uzun uzun anlatırım. Merak edenler, dua edenler; çok, çok, çok teşekkürler” dedi.

Sosyal medya fenomeni Pucca’nın 6 yaşındaki oğlu 3. kattan düştü

“YAŞANILAN ŞEY TRAVMATİK”

Eski eşi Serhat Osman Karagöz ise şunları söyledi:

“Tek tek dönemediğim bütün arkadaşlarıma, yazan herkese çok teşekkür ederim. Batı, fiyakalı bir o kadar da haşere... Yaşanılan şey travmatik, atlatılan mevzu ucuz... Akıl sağlığımı korumam mucize...”

Fotoğraflar, kaynak: Instagram

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...