Sözleri okuyan herkesi duygulandırdı… ‘Bir gecede ben gözümün ışığını kaybettim’

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sözleri okuyan herkesi duygulandırdı… ‘Bir gecede ben gözümün ışığını kaybettim’

MAGAZİN Haberleri

Sunduğu programlarla adından söz ettiren ekranların ünlü ismi Kadir Ezildi’nin, ‘arkadaşım, annem, sırdaşım’ dediği anneannesi hayatını kaybetti. Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremin ardından paylaşım yapan Ezildi, sözleriyle herkesi duygulandırdı.

Sunucu Kadir Ezildi'nin anneannesi geçirdiği kalp krizi sonucu geçtiğimiz ay vefat etti. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrası paylaşımda bulunan Ezildi, sözleriyle herkesi duygulandırdı.

Sözleri okuyan herkesi duygulandırdı… ‘Bir gecede ben gözümün ışığını kaybettim’

“ŞU AN YAKININI KAYBEDEN ONCA İNSANI O KADAR İYİ ANLIYORUM Kİ…”

Ünlü isim duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Ben bir acı yaşadım, insanlar bin acı yaşadı. Konuşacak ya da ifade edecek dermanı bulamadım henüz kendimde. Acım tazeyken bir de acı olayı yaşadık. Bir gecede gözümün ışığını kaybettim. Şu an yakınını kaybeden onca insanı o kadar iyi anlıyorum ki… İşten gelince kapıma bakmadan eve giriyorum. Rabbim hepimize sabır versin. En çok ihtiyacımız olan şey sabır. İçimden atamıyorum bir anda canımın içini, nefesimi kaybetmenin acısını. İnsan çok sevdiğiyle sınanırmış, çok sevdiğim için sınandım. Çok acılar yaşadım ama bu başlaymış ama acıyla yaşamayı öğreneceğim. Anneannemin anısını yaşatmak, hayrına işler yapmak için dünyada iken her şeyimi önüne serdim. Şimdi de ahireti için çalışacağım. Onu rahat ettirmek için uğraşacağım.”

Sözleri okuyan herkesi duygulandırdı… ‘Bir gecede ben gözümün ışığını kaybettim’

KADİR EZİLDİ KİMDİR?

En Hamarat Benim isimli programda sunuculuk yapan Kadir Ezildi, daha önce de Temizlik Benim İşim isimli programı sunuyordu. Temizlik hassasiyeti sayesinde tanınan ve dikkatleri üzerine çeken Ezildi, sosyal medya sayesinde geniş bir kitleye ulaştı. Temizliğin yanı sıra düzen konusunda da takıntılı olan Ezildi, kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcıyor. 28 yaşındaki sunucu İstanbul’da annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşıyor. Annesiyle babası o çocukken boşanmış. Kadir Ezildi’nin babası hayatta ancak baba oğul görüşmüyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...