Survivor All Star’da bir ilk! Acun Ilıcalı ‘Daha önce başımıza gelmedi’ deyip açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor All Star’da bir ilk! Acun Ilıcalı ‘Daha önce başımıza gelmedi’ deyip açıkladı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TV8’in sevilen yarışması Survivor All Star’da heyecan giderek artıyor. Her bölümüyle reytinglere damga vuran yarışmadaki ada konseyinde Acun Ilıcalı’nın sözleri dikkat çekti. Ilıcalı, “Bu sefer karşılaştığımız konu daha önce hiç başımıza gelmedi” diyerek bir yarışmacı yakınının Dominik ile bağlantıya geçmeye çalıştığını söyledi.

Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. İlgiyle takip edilen yarışmada son dönemde yaşanan gerginlikler, kavgalar ve Sema Aydemir’in diskalifiye olmasının ardından bu kez hiç beklenmedik bir olay yaşanıyor. 

Survivor All Star’da bir ilk! Acun Ilıcalı ‘Daha önce başımıza gelmedi’ deyip açıkladı - 1. Resim

ACUN ILICALI’DAN AĞIZLARI AÇIK BIRAKAN AÇIKLAMA

Survivor’ın yeni bölüm fragmanında ada konseyi toplanıyor. Acun Ilıcalı, bir yarışmacı yakınının Dominik ile bağlantıya geçmeye çalışıp operasyon yaptığından bahsediyor.

Survivor All Star’da bir ilk! Acun Ilıcalı ‘Daha önce başımıza gelmedi’ deyip açıkladı - 2. Resim

Ilıcalı, tanıtımda “Bu sefer karşılaştığımız konu daha önce hiç başımıza gelmedi. Bir yarışmacımızın yakını Dominik ile bağlantıya geçti. Artık işi operasyona bağlamış, Dominik'teki lokal üzerinden kendi yakınına…” ifadelerini kullanıyor. 

Survivor All Star’da bir ilk! Acun Ilıcalı ‘Daha önce başımıza gelmedi’ deyip açıkladı - 3. Resim

"OPERASYON BAŞARIYLA GERÇEKLEŞMİŞTİR"

Öte yandan söz konusu olayın detayları merak edilirken Yunus Emre'nin eşi Beria Özden’den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Özden’in Instagram hikaye kısmından yaptığı paylaşımda “Operasyon başarıyla gerçekleşmiştir” sözleri kafaları karıştırdı.

Survivor All Star’da bir ilk! Acun Ilıcalı ‘Daha önce başımıza gelmedi’ deyip açıkladı - 3. Resim

Acun Ilıcalı'nın ağızları açık bırakan açıklasının ardından izleyenler tarafından bu kişinin kim olduğuna dair yorumlar yapıldı. Yaşanan olayla ilgili detaylar bu akşam yayınlanacak yeni bölümde netlik kazanacak.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...