Taha Duymaz'ın annesinden duygulandıran paylaşım: Sana doyamadım

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Taha Duymaz'ın annesinden duygulandıran paylaşım: Sana doyamadım

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş merkezli depremde kız kardeşi ile hayatını kaybeden fenomen Taha Duymaz'ın annesinden herkesi duygulandıran paylaşım geldi. Annesi yaptığı paylaşımla Duymaz'ın doğum gününü kutladı.

Taha Duymaz yaptığı yemeklerle ve verdiği tariflerle sosyal medyada fenomen haline geldi. Asrın felaketinde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Duymaz'ın annesi oğlunu doğum gününde yaptığı paylaşım ile andı. 

ACILI ANNESİ PAYLAŞTI

Kahramanmaraş merkezli depremin yaşandığı sırada Hatay'da olan genç fenomen Duymaz, bir süre enkaz altında kalmıştı. Günler sonra Duymaz'dan acı haber alındı. Ölümü ile sevenlerini gözyaşlarına boğan Taha Duymaz'ın acılı annesinden doğum günü paylaşımı geldi. 

Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz’ın oğlu için yaptığı paylaşım duygulandırdı.

Depremde 3 çocuğunu kaybeden anne Meryem Duymaz’ın acısı ise depremin üzerinden aylar geçse de dinmiyor. Anne Duymaz, oğlu Taha’nın 20. doğum gününde duygulandıran satırları kaleme aldı. 

Taha Duymaz'ın annesinden duygulandıran paylaşım: Sana doyamadım

"ANNEN SANA DOYAMADI"

Anne Duymaz paylaşımında, “Cennet kokulum, ben daha size doyamadım. Annen sana doyamadı. Seni çok özlüyorum yavrum. Seni Rabbim bana hediye etti. Doğum günün kutlu olsun annem. İçimde sönmeyen bir ateş bırakıp gittiniz. Doğum günün kutlu olsun Taham” ifadelerini kullandı.

Taha Duymaz'ın annesinden duygulandıran paylaşım: Sana doyamadım

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...