Terapi işe yaramadı… Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak’tan kötü haber!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Terapi işe yaramadı… Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak’tan kötü haber!

MAGAZİN Haberleri

Magazin dünyasının örnek çifti olarak gösterilen Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak daha önce ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. İlişkilerini kurtarmak için evlilik terapisi alan çift, aralarını düzeltemedi. Düvenci ile Şakrak’ın boşanma kararı aldığı öğrenildi.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti 2015 yılında nikah masasına oturdu. Bir erkek çocukları bulunan çiftin daha önce de boşanma kararı aldığı ileri sürülmüştü. Ancak ikili, haklarındaki ayrılık iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı.

“GAYET MUTLU BİR ÇİFTİZ” DEMİŞTİ

Instagram hesabından yayınladığı videoyla ayrılık iddialarını yalanlayan Düvenci, şu ifadelere yer vermişti: 

“Yaşadığımız hayat belli, ne olduğumuz belli, ne yaptığımız belli ama bakıyorum bunun sonu gelmiyor. Hemen minicik bir açıklama yapmak istiyorum. Biz gayet mutlu bir çiftiz. Hiçbir sorun yok… Hani düşündüğünüz gibi durumlar söz konusu bile değil… Ağzıma bile almak istemediğim durumlar.”

Terapi işe yaramadı… Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak’tan kötü haber!

BOŞANMA KARARI ALDILAR

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; bir süredir evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti boşanıyor. Bir oğlu olan çift, evliliklerini kurtarmak için terapiye de gitmişti.  Okan Ali isminde bir oğlu olan çiftin terapiye rağmen yollarını ayırmaya karar verdikleri öğrenildi. 2015’ten beri evli olan çiftin oturup konuşarak, ayrılmak için beraber karar aldığı iddia ediliyor. Parmakla gösterilen çiftin boşanmamak için çok denedikleri fakat başaramadıkları ve çocukları için dostluklarını devam ettirmek istedikleri de gelen bilgiler arasında.

Terapi işe yaramadı… Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak’tan kötü haber!

Oyuncu Ceyda Düvenci, 2000 yılında Kaan Girgin ile nikah masasına oturmuş, 2 yıl sonra boşanmıştı. 2008’de ise Engin Akgün ile evlenen Düvenci’nin bu evliliğinden Melisa adında bir kızı bulunuyor. Bülent Şakrak ise 2006 yılında oyuncu Özge Borak’la evlenmiş ve 2010’da boşanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...