Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Umut Akyürek'ten madde bağımlısı kızı ile ilgili açıklama

Umut Akyürek'ten madde bağımlısı kızı ile ilgili açıklama
Fotoğraf Başlığı Umut Akyürek'ten madde bagimlisi kizi ile ilgili açiklama

Son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen şarkıcı Umut Akyürek sosyal medya hesabından kızından korktuğu için kendini odaya kilitlediğini söylemişti. Ünlü şarkıcı, madde bağımlılığı ve psikolojik sorunları nedeniyle tedavi görmeye başlayan kızının sağlık durumu hakkında konuştu.

Kaydet
a- | +A

Şarkıcı “Kızımız şu an çok iyi, ilerleme kaydettik. Yavrumuz Allah’a şükürler olsun ki yeniden doğmuş gibi. Bu dönemde sanat dünyasından da herkes destek oldu. Devletimizin bağımlılıkla mücadele için çok fazla merkez açması gerekiyor” açıklamasında bulundu. Baba Oktay Ertuğrul ise “Kızımız bir simge oldu. Bu konuda çalışmak, bir dernek kurmak istiyor. ‘Melek Sensin Derneği’ ile kızlarla ilgili çalışmalar yapacak” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME
Uyuşturucu parası isteyen kızını öldürmüştü: Turhan Özdemir hakkında karar verildi
HABER

Uyuşturucu parası isteyen kızını öldürmüştü: Turhan Özdemir hakkında karar verildi

Akyürek, geçtiğimiz haftalarda paylaştığı videoda “Başına bir şey gelir diye korkuyoruz. Babasına daha önce iki defa bıçakla saldırdı. Beni defalarca darbetti çünkü bilincini kaybediyor” ifadelerini kullanmıştı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.