Ünlü oyuncu Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ünlü oyuncu Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Haziran ayında Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturan Eda Ece bebek bekliyor. Anne olmak için gün sayan başarılı oyuncunun bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Son olarak Yasak Elma dizisinde ‘Yıldız’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Eda Ece, anne oluyor. 4 aylık hamile olan oyuncu, bebeğinin cinsiyetini öğrendi.

Hayat Bilgisi, Bez Bebek, Adını Feriha Koydum, Pis Yedili gibi birçok dizide rol alan oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer geçtiğimiz yaz evlendi. Ünlü çift, uzun süreli birlikteliklerini Haziran ayında yaptıkları nikahla resmiyete kavuşturdu. Düğüne sanat, iş ve spor dünyasından pek çok ünlü katıldı. 

Ünlü oyuncu Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

ŞEVVAL SAM: TEYZE OLUYORUM

İkiliden çok geçmeden müjdeli haber geldi. Eda Ece’nin Yasak Elma’daki rol arkadaşı Şevval Sam, katıldığı bir davette basın mensuplarıyla sohbet ettiği esnada güzel oyuncunun hamile olduğunu duyurdu. Ece’nin hamilelik sorularına cevap veren Sam, “Teyze oluyorum, çok mutluyum” dedi. 

MİDE BULANTISI, BAŞ DÖNMESİ, TANSİYON DÜŞÜKLÜĞÜ…

Hamilelik sürecini gözlerden uzak bir şekilde yaşamayı tercih eden ve bu süreçte inzivaya çekilen Eda Ece, yeni sezonda herhangi bir projede yer almayı tercih etmedi. Bebek heyecanı yaşayan Ece, hamilelik döneminde birtakım sorunlar yaşadı. Sosyal medyada yaşadıklarını ise çektiği esprili bir videoyla anlattı. Üzerine “Mide bulantısı… Gündüz uyku, gece baykuş… Mide bulantısı… Baş dönmesi, tansiyon düşüklüğü… Sürekli dünya dönüyor. Mide bulantısı, iç sıkıntısı… Huzurum kalmadı” notunu düştü.

Ünlü oyuncu Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

KIZ BEBEK GELİYOR

Süreci biraz zorlu geçiren ve hamileliğinin 4. ayında olan Eda Ece’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Ece ile Tuncer’in bir kızlarının olacağı öğrenildi. Bunu duyan ünlü oyuncunun takipçileri tarafından “Tam bir kız annesi” , “Sağlıklı gelsin inşallah kızı” , “Hani kız bebek annenin güzelliğini alırdı, Eda daha da güzelleşti” yorumları yapıldı. Çiftin kızlarına ne isim koyacakları ise merakla bekleniyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...