Wilma Elles’ten sevindiren haber: 3 kez anne oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Wilma Elles’ten sevindiren haber: 3 kez anne oldu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Wilma Elles, 3. kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Elles, eşi ve çocuklarıyla verdiği aile pozunu sosyal medyada paylaştı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı ‘Caroline’ rolüyle tanınan Wilma Elles anne oldu. Başarılı oyuncunun paylaştığı mutluluk dolu pozlara beğeni yağdı.

Wilma Elles, 2022 yılında uzun zamandır birlikte olduğu Avukat Mehmet Şah Çelik ile nikah masasına oturmuştu. İzmir’de sade bir tören yapan çift, 20 kişinin katıldığı nikah töreniyle hayatlarını birleştirmişti. Elles’in önceki evliliğinden olan çocukları Milat ve Melodi, annelerini bu mutlu gününde yalnız bırakmamıştı. 

Wilma Elles’ten sevindiren haber: 3 kez anne oldu

BEBEĞİN ADINI AÇIKLADI

Bir yıl önce nikah masasına oturan Wilma Elles üçüncü kez anne olmanın sevincini yaşadı. 5 Ekim’de kucağına aldığı kızının fotoğraflarını paylaşan Elles, kızının adının ‘Tiara Manolya’ olduğunu açıkladı. 

Wilma Elles’ten sevindiren haber: 3 kez anne oldu

Hastanede 3 çocuğu ve eşiyle pozlar veren Elles, paylaşımının altına “Tiara Manolya, 05.10.2023. Rüyalar gerçekleştiğinde. Çok şükür” notunu düştü. 

Oyuncunun paylaşımına Özlem Yıldız, Nursel Köse gibi isimlerin yanı sıra, hayranları da tebrik mesajları yazdı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...