İdo ile evlilik yıldönümünü kutlayan Yasemin Şefkatli, doğmamış ikizlerine seslendi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İdo ile evlilik yıldönümünü kutlayan Yasemin Şefkatli, doğmamış ikizlerine seslendi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, evliliklerinin ikinci yılını kutladı. Çiftin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna’dan olan oğlu İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli ile 2021 yılında nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ikiz bebek bekleyen ikili, evliliklerinde bir seneyi daha devirdi. 

Geçtiğimiz günlerde bebek bekledikleri öğrenilen çift, sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarla müjdeli haberi vermişti. 

Ultrason görüntülerine yer veren Tatlıses ile Şefkatli, mutluluklarını “Ailemiz büyüyor diyelim mi o zaman! Sonunda güzel haberi biz de verelim ikizler geliyor” notuyla paylaşmıştı. 

İdo ile evlilik yıldönümünü kutlayan Yasemin Şefkatli, doğmamış ikizlerine seslendi

Bir süre sonra bir paylaşım daha yapan İdo Tatlıses, bebeklerinin cinsiyetini öğrendiklerini de belirtti. İdo, "2 tane daha İdo geliyor başına" diyerek bebeklerin cinsiyetinin erkek olduğunu açıklamıştı. 

YASEMİN ŞEFKATLİ’DEN DUYGUSAL MESAJ

Çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan heyecanlı çiftten evlilik yıldönümü paylaşımı geldi. Sosyal medyadan 2. yıllarını kutlayan Şefkatli, doğmamış ikizlerine seslendi ve paylaştığı duygusal mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Bu müthiş adamla evleneli iki yıl olmuş. O kadar hızlı geçti ki seninle zaman… İyi ki aile olduk ve şimdi de büyüyoruz, daha doğmadan çok şanslı iki bebeğe sesleniyorum, nefis bir babanız olacak. Seni çoook seviyorumm Dodi! Nice güzel yıllarımız olsun el ele, göz göze…”

İDO’DAN KARŞILIK GECİKMEDİ

Eşiyle fotoğrafını paylaşan İdo Tatlıses ise “Bizim 2. Yıl oldu. Senin kıymetini en iyi ben bilirim” mesajına yer verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...