Yıldız Tilbe ekonomik taleplerini sıraladı: Meyve sebze zam almasın

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Yıldız Tilbe, “İşçi ve memurların maaşı 200 bin TL olsun” açıklamasından sonra yeni ekonomik taleplerini sıraladı.

Başarılı şarkıları ve çılgın danslarıyla sık sık haber olan Yıldız Tilbe, konser öncesi çok konuşulacak açıklamalara imza attı. 

“EMEKLİ MAAŞLARI 200 150 BİN TL OLSUN”

Ünlü şarkıcı daha önce X hesabından yaptığı açıklamada hayat pahalılığından yakınarak emekli maaşlarının 150 bin TL olması gerektiğini şu sözlerle belirtmişti:

“Emekli maaşları 150 bin TL, işçi ve aylık çalışanların ise 200 bin TL olmalı. Hayat çok pahalı yiyecek içecek gıda ucuz ve sabit fiyat olsun herkes alabilsin mobilya giyim pahalı olabilir fakat sebze meyve ucuz olsun insan günde 3 kere acıkıyor, yüz kere susuyor, kim duyuyor.”

Yıldız Tilbe ekonomik taleplerini sıraladı: Meyve sebze zam almasın

“MEVYE SEBZE FİYATLARI SABİT KALSIN”

Tilbe, bu kez yeni isteklerini sıraladı. Ünlü şarkıcı açıklamasında “İşçi ve memurların maaşı 200 bin TL olsun. Emeklilerin 150 bin TL olsun. Meyve ve sebze sabit kalsın, zam almasın. Herkes yesin, içsin, keyfine baksın” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...