Alişan'ın kardeş acısı: Ölüm yıl dönümünde mezarı başında dualar etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alişan'ın kardeş acısı: Ölüm yıl dönümünde mezarı başında dualar etti

MEDYA Haberleri

Alişan 2 sene önce hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'ı ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı. Alişan'ın acısını ifade ederken söyledikleri herkesin yüreğini parçaladı.

Ünlü şarkıcı Alişan, 2021 yılında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetti. Henüz 41 yaşındayken hayatını kaybeden Selçuk Tektaş geride 2 çocuğunu ve eşinin bırakarak hayata gözlerini yumdu. Alişan ise yengesi ve yeğenlerine sahip çıkıp onlara her zaman kol kanat geriyor.

21 Temmuz'da ise Alişan, kardeşini ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı. Feriköy Mezarlığı'nda dualarla kardeşini anan ünlü şarkıcıyı yakınları yalnız bırakmadı.

"KARDEŞ KAYBI ÇOK FARKLI"

Alişan acısını şu sözlerle ifade etti:

"Her kişinin kendine göredir kaybı ama kardeş kaybı çok farklı birşey. İki kardeş olunca, kardeşin kalmayınca çok farklı birşey. İki sene geçti. İnsan çok seviyorum sensiz yapamam sensiz ölürüm diyor, ölünmüyor ama ölmekten beter oluyorsun. En önemli şey onun geride bıraktıklarına sahip çıkmak ve bol bol dua okutmak."

Alişan'ın kardeş acısı: Ölüm yıl dönümünde mezarı başında dualar etti

ÖZKAN UĞUR'U DA UNUTMADI

Alişan, "Özkan abinin de bir yoğun bakım süreci oldu. Aynı duyguları onda da yaşadım. Allah onun da ailesine sabır versin. " sözleriyle geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta sanatçı Özkan Uğur'u da andı.

BUSE VAROL MEZARLIĞA GELMEDİ

Geçtiğimiz günlerde Alişan'ın eşi Buse Varol ve eltisi Merve Tektaş küskünlüklerini sonlandırmış bir de fotoğraf paylaşmışlardı. Buse Varol'un bu barışmadan sonra mezarlığa gelmemesi dikkatlerden kaçmadı. Varol, Selçuk Tektaş'ı instagram hesabından yaptığı paylaşım ile andı.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...