İrem Derici hastaneye kaldırıldı: 3 gün konuşmam dahi yasak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İrem Derici hastaneye kaldırıldı: 3 gün konuşmam dahi yasak

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı İrem Derici, hastanelik oldu. Aniden rahatsızlanan Derici rahatsızlığı hakkında sosyal medyadan bilgi verdi.

Düzce’de festivalde sahne alacak olan sevilen şarkıcı İrem Derici aniden rahatsızlandığı için programını iptal etmek zorunda kaldı.

"BÜYÜK BİR ENFEKSİYONU GEÇİRİYORUM"

Sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumu hakkında açıklama yapan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

“Sabaha karşı yüksek ateş ve kusmayla hastaneye kaldırıldım. Büyük bir enfeksiyon geçiriyorum ve 3 gün konuşmam dahi yasak, ses tellerime de yansıdı bu durum. Son dakikaya kadar kortizonlarla ayaklanırım belki diye uğraştık ama nafile. Haftalardır dört gözle beklediğim Akçakoca Belediyesi'nin düzenlediği festivale katılamayacağımı inanılmaz büyük bir üzüntüyle belirtmek istiyorum. Ben ne hallerde sahneye çıktım ama ses gidince elden bir şey gelmiyor. Herkesten çok özür diliyorum, size söz, daha büyük bir enerjiyle en güzeli size borcum olsun.”

İrem Derici hastaneye kaldırıldı: 3 gün konuşmam dahi yasak

YERİNE EYPİO ÇIKACAK

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; Düzce'nin Akçakoca ilçesinde devam eden Finduk Festivali’nin 2. gününde sahne alacak olan pop müziğinin sevilen ismi İrem Derici, rahatlığı nedeniyle festivale katılamayacak. İrem Derici’nin sahne alamayacağı festivalde ünlü şarkıcı yerine rap müzik şarkıcısı Eypio sahne alacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...