Arka Sokaklar’dan ayrılan Ela Yörüklü’nün yeni projesi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: birsenaltuntas.com
- Güncelleme:
Arka Sokaklar’dan ayrılan Ela Yörüklü’nün yeni projesi belli oldu

MEDYA Haberleri  / birsenaltuntas.com

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar’daki başarılı performansıyla hafızalarda yer eden Ela Yörüklü’nün yeni projesi merak konusuydu. Bir süredir ekranlarda yer almayan oyuncunun adresi netleşti.

Kanal D’nin aksiyon ve polisiye türündeki dizisi Arka Sokaklar’da ‘Ezgi’ karakterini canlandıran Ela Yörüklü, projeden ayrılmıştı.  Yörüklü yeni bir diziyle el sıkıştı. 

‘YILDIZLAR BANA UZAK’ İLE EKRANA DÖNÜYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; ‘Kalk Gidelim’ dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ardından Arka Sokaklar’la yıldızı parlayan Yörüklü atv’nin Ortaks Yapım imzalı dizisi ‘Yıldızlar Bana Uzak’ ile anlaştı. Bahadır İnce’nin yönettiği, Ercan Uğur’un ise yazdığı dizide Yörüklü “Zuhal” karakterini üstlenecek.

Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, İnanç Konukçu, Evrim Doğan, Murat Daltaban ve Goncagül Sunar’u buluşturan dizide Zuhal, Burcu Kıratlı’nın canlandıracağı Güneş’in sırdaşı olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizinin önümüzdeki hafta çekimlerinin başlanması bekleniyor.

Arka Sokaklar’dan ayrılan Ela Yörüklü’nün yeni projesi belli oldu

ELA YÖRÜKLÜ KİMDİR?

1998 Bursa doğumlu Ela Yörüklü, 2017 Best Model Of Turkey 2.si oldu. Mankenlik ve modellik de yapan Yörüklü, ilk oyunculuk deneyimini 2018’de TRT 1’de yayımlanan Kalk Gidelim dizisinde yaşadı. 2019-2020 yıllarında ise Arka Sokaklar’da polis Ezgi karakterini canlandırdı.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: birsenaltuntas.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...