Ata Demirer’in dizisine 3 yeni oyuncu… Kadro tamamlanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ata Demirer’in dizisine 3 yeni oyuncu… Kadro tamamlanıyor

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü komedyen Ata Demirer, son filmi Bursa Bülbülü’nün ardından dizi çekmeye karar verdi. Dizide Demirer’e eşlik edecek oyuncular netleşti.

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Ata Demirer, yaz tatilinin ardından kolları sıvadı. Demirer’in dijital platform kanalı Netflix için çekeceği dizi Bir İhtimal Daha Var’a yeni oyuncular katıldı.

‘BİR İHTİMAL DAHA VAR’ GÜÇLÜ OYUNCULARLA GELİYOR

Ata Demirer’in başrolünü Esra Bilgiç ile paylaşacağı dizinin kadrosuna usta oyuncu Uğur Yücel katılmıştı. Yücel’in Esra Bilgiç‘in canlandıracağı karakterin babasını üstleneceği öğrenilmişti.

Çekimleri bu ay başlayacak Bir İhtimal Daha Var’a 3 oyuncu daha dahil oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bu isimlerden başında Lale Mansur geliyor. Mansur, son olarak FOX‘ta ekrana gelen Kısmet dizisinde seyirci karşısına çıkmıştı. Hakan Algül‘ün yönetmen koltuğuna oturacağı, Deniz Akçay’ın ise yazdığı dizinin kadrosuna Murat Kılıç da dahil oldu.

Urla ve civarında çekilecek olan “Bir İhtimal Daha Var” dizisinin ekibine ayrıca usta oyuncu Hakan Salınmış da güçlü oyunculuğuyla renk katacak.

Ata Demirer’in dizisine 3 yeni oyuncu… Kadro tamamlanıyor

8 BÖLÜMDEN OLUŞACAK

Şimdiden merak uyandıran dizi 8 bölümden oluşacak. Proje Ata Demirer’in yakın zamanda annesine aldığı evin bulunduğu İzmir’in Urla ilçesinde çekilecek.

Ata Demirer, daha önce ‘Tatlı Hayat’ , ‘Korsan TV’ gibi dizilerde yer aldı ancak onun yurt çapında tanınması ve sevilmesi ‘Avrupa Yakası’ adlı dizide 3 sezon boyunca canlandırdığı ‘Volkan’ karakteri ile oldu. Komedyenliğin ve oyunculuğun yanı sıra Demirer, 2010 yılından bu yana Eyvah Eyvah, Olanlar Oldu, Hedefim Sensin, Berlin Kaplanı gibi başrolünde yer aldığı sekiz filmin senaryosuna da imza attı.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...