Ateş Kuşları oyuncusu Kuruluş Osman’a transfer oldu… Seyirciyi şaşırtacak

Düzenleyen: / Kaynak: birsenaltuntas.com
- Güncelleme:
Ateş Kuşları oyuncusu Kuruluş Osman’a transfer oldu… Seyirciyi şaşırtacak

MEDYA Haberleri  / birsenaltuntas.com

ATV’nin fenomen dizisi Kuruluş Osman’a yeni bir oyuncu dahil oldu. Ateş Kuşları’nda yer alan oyuncunun transfer haberini duyanlar “Başarılar” , “Reytingi bol olsun” şeklinde yorumlar yaptı.

‘Avrupa Yakası’, ‘Behzat Ç’ , ‘Karagül’, ’Çukur’ , ‘Bir Zamanlar Çukurova’ gibi birçok dizide rol alan ve son olarak ‘Ateş Kuşları’ dizisinde Doktor Feza karakterini üstlenen Bülent Polat’ın yeni adresi belli oldu.

BÜLENT POLAT KURULUŞ OSMAN’DA 

Başarılı oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Bülent Polat, ATV’nin diğer bir sevilen dizisi Kuruluş Osman ile el sıkıştı.

5. sezonunda da çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam eden diziye dahil olan Polat’ın transfer haberi izleyiciyi de şaşırttı. Bülent Polat geçen yaz önce TRT1’in Ağlayan Gelin dizisiyle el sıkışmış ancak o dönem proje ertelenince ‘Ateş Kuşları’ ile anlaşmış ve doktor Feza rolünü üstlenmeye başlamıştı.

Ateş Kuşları oyuncusu Kuruluş Osman’a transfer oldu… Seyirciyi şaşırtacak

Bozdağ Film‘in reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’a transfer olan Polat’ın canlandıracağı karakter henüz net değil. Karakterin ayrıntıları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: birsenaltuntas.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...