Büyük umutlarla başlamıştı... FOX TV'nin iddialı dizisi final yapıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Büyük umutlarla başlamıştı... FOX TV'nin iddialı dizisi final yapıyor

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

FOX TV, yaz sezonu başında izleyicinin beğenisine sunduğu ve başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Burcu Özberk’i buluşturan iddialı dizi ‘Ruhun Duymaz’ için final kararı verdi.

Bu sezon birbirinden başarılı yapımları izleyici ile buluşmaya hazırlanan FOX TV’nin ilgiyle takip edilen bir dizisinden final haberi geldi. Ekran macerasına büyük umutlarla başlayan ‘Ruhun Duymaz’ için verilen bu karar hem oyuncuları hem de seyirciyi üzdü. 

9. BÖLÜMDE SONA ERECEK

Ruhun Duymaz‘ın yayın günü değişmiş ve 03 Medya’nın iddialı dizisi sezon başlayınca cumartesine alınmıştı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız‘ı buluşturan dizi için final kararı verildi. Bu hafta 8. bölümü seyirciyle buluşacak olan dizi 9. bölümde bitecek. 

Sosyal medyada konuşulan iddialara göre, dizinin düşük reytingleri nedeniyle final yaptığı konuşulanlar arasında.

Ruhun Duymaz oyuncu kadrosunda Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra; Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer ve Ülkü Duru gibi ünlü oyuncular yer alıyordu.

Büyük umutlarla başlamıştı... FOX TV'nin iddialı dizisi final yapıyor

YERİNE GELECEK DİZİ BELLİ OLDU

FOX‘un elinde şu an yayın günü netleşmeyen tek hazır dizi Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayçin Turan’ı buluşturan “Kader Bağları” adlı dizi ya cuma ya da cumartesi yayınlanacak.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...