Danilo Zanna’nın sorusu karşısında herkes şaşırdı! Kimse cevaplayamadı…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Danilo Zanna’nın sorusu karşısında herkes şaşırdı! Kimse cevaplayamadı…

MEDYA Haberleri

MasterChef All Star ekranlara kilitlemeye devam ediyor. 14 Temmuz’da yayınlanan MasterChef’e damgayı Danilo Zanna’nın sorusu vurdu. Zanna’nın sorusu karşısında yarışmacılar şaşırıp kaldı.

MasterChef All-Star’da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 14 Temmuz’da yayınlanan programda kıyasıya bir mücadele vardı. Kırmızı ve mavi takımların kıyasıya yarıştığı programda ödül oyununu kazanan kişi 100 bin TL ödül kazanacak. Akşama ise İtalyan şef Danilo Zanna’nın sorduğu soru damgasını vurdu. Danilo Zanna yarışmacılara Osmanlıca bir kelimenin anlamını sordu. Soru karşısında yarışmacılar şaşırıp kaldılar.

MasterChef’de ödül oyununda jüri üyeleri takımlara sorular soruyorlar ve sonrasında soruları doğru bilen takımın yarışmacıları bireysel ödül oyununda oynamaya hak kazanıyor. Oyunun sonrasında bireysel yarışmadan birinci ayrılan kişi 100 bin TL ödülün sahibi oluyor.

Yarışmada hazırlanan soruların içerikleri yarışmayla MasterChef ile bağlantılı sorular oldu. Daha önceki bölümlerde Danilo Zanna’nın Osmanlıca çalıştığı kâğıt jüri üyeleri tarafından bulunmuştu ve Danilo Zanna’nın Osmanlıca öğrenmeye çalışması dikkat çekmişti. Sorulardan biriside bununla ilgiliydi. Danilo Zanna Osmanlıca bir kelime olan "Mütenasip" kelimesinin anlamını sordu ve yarışmacılar soru karşında şaşırıp kaldılar.

Danilo Zanna’nın sorusu karşısında herkes şaşırdı! Kimse cevaplayamadı…

SORUNUN CEVABINI KİMSE BİLEMEDİ…

Danilo Zanna’nın sorusu karşısında büyük şaşkınlık yaşayan yarışmacılar kendi aralarında konuşup cevabı bulmaya çalışmış olsalar da doğru cevabı veremediler. Yarışmacılar sorunun cevabına “Becerikli, yetenekli” cevabını verdiler. Fakat verdikleri yanıt yanlıştı. Arapçadan dilimize geçen mütenasip kelimesinin Türkçe anlamı "Oranlı, orantılı" anlamına gelmekte.

Danilo Zanna yanlış cevaplar karşısında “Utanın yani utanın, bir kişiden benim Türkçeme laf gelirse yemin ediyorum bu videoyu tekrarlayacam, sonsuza kadar. Onu söyleyeyim” ifadelerini kullandı.  Bunun üzerine MasterChef yarışması Sefa ise "Momomento comento naşimento ne demek?" diyerek İtalyan şefi ti'ye aldı.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...