İbrahim Tatlıses ‘Ya Çok Seversen’ hayranı çıktı! Popüler diziye dikkat çeken yorum…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İbrahim Tatlıses ‘Ya Çok Seversen’ hayranı çıktı! Popüler diziye dikkat çeken yorum…

MEDYA Haberleri

Yayınladığı ilk günden beri dikkatleri çeken ‘Ya Çok Seversen’ dizisini izleyen İbrahim Tatlıses, diziye övgü dolu yorumlar yaptı.

Her hafta Perşembe günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizi konuşulmaya devam ediyor. Dün akşam 8. bölümüyle ekrana gelen diziyi ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses de diziyi izleyenler arasında.

Eğlenceli ve bir o kadar da romantik hikayesiyle beğeni toplayan dizinin son bölümüne, Ateş’in Leyla’ya evlilik teklif ettiği anlar damga vurdu. Açıklamalarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ‘İmparator’ lakaplı sanatçı, romantik bölüme yorumsuz kalmadı.

İbrahim Tatlıses ‘Ya Çok Seversen’ hayranı çıktı! Popüler diziye dikkat çeken yorum…

İBRAHİM TATLISES: AŞIK OLASIM GELDİ

Sosyal medyayı aktif kullanan İbrahim Tatlıses, X hesabından yaptığı açıklamada, ‘Ya Çok Seversen’ dizisiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: 

“Ateş (Kerem Bürsin) ve Leyla (Hafsanur Sancaktutan) ikisi de çok fena oynuyorlar. Ya Çok Seversen’i izliyorum, aşık olasım geldi. Hem güldüm hem ağladım hem üzüldüm. Çocukların kıyafetlerini vakfa götürdüğü sahnede çok duygulandım. Senaristi ve büyük ekibi tebrik ediyorum ve alkışlıyorum.”

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Ya Çok Seversen’in oyuncu kadrosunda, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yanı sıra; Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...