İhlas Medya’ya 6 ödül

İhlas Medya’ya 6 ödül

MEDYA Haberleri

Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri dağıtıldı. Geceye İhlas Medya damgasını vurdu.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin (GGC) bu yıl 36’ncısını düzenlediği “Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri” sahiplerini buldu. Etkinlikte İhlas Medya’ya altı ödül verildi. Araştırma haber dalında birincilik ödülünü İhlas Haber Ajansı (İHA) Diyarbakır muhabiri Murat Başal aldı. İHA kameramanı Rıdvan Kılıç görüntü çalışması, Elâzığ muhabiri Ahmet Mücahit Kantarcıoğlu da internet haber dalında mansiyon ödülü kazandı. TV haber kategorisinde Kâmil Can Kılıç ile Hamdin Kılıç’a birincilik verildi. Kâmil Can Kılıç bir ödül de mesai arkadaşı Rıdvan Yeşilırmak ile birlikte drone çalışmasında almayı başardı. Gecede Jüri özel ödülüne ise TGRT haber spikeri Ekrem Açıkel layık görüldü.

İhlas Medya’ya 6 ödül

Açıkel “İHA’mızın bu kadar çok ödül aldığı bir gecede benim de burada olmam, sizin başarılarınıza tanıklık etmem onur verdi. Gazetecilik bambaşka bir meslek. Hem mesleğimize sahip çıkıyoruz hem iyi haberler yapıyoruz. Bunun karşılığında ödül alıyoruz. Harika! Diyarbakır’ı da İHA’yı da TGRT Haber’i de çok seviyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...