Karar izleyiciyi şaşırttı: 3 bölüm yayınlanan ‘Bir Derdim Var’ dizisi final yapıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Karar izleyiciyi şaşırttı: 3 bölüm yayınlanan ‘Bir Derdim Var’ dizisi final yapıyor

Medya Haberleri  / Haber Merkezi

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan ve büyük umutlarla başlayan ‘Bir Derdim Var’ final yapıyor. Henüz 3 bölüm yayınlanan dizinin 6. bölümde ekran macerasını noktalayacağı ortaya çıktı.

Adını Mor ve Ötesi’nin efsaneleşmiş şarkısından alan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Derdim Var dizisinin final yapacağı öğrenildi. 

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Kanal D’nin büyük umutlarla yayına başlattığı Bir Derdim Var dizisi ekrana veda ediyor. Reytinglerde bekleneni yakalayamayan dizinin biteceği öğrenildi. Burak Müjdeci’nin yönettiği İtalyan formattan uyarlanan yapımın 6. bölümde son bulacağı haberi izleyiciyi de şaşırttı.

Karar izleyiciyi şaşırttı: 3 bölüm yayınlanan ‘Bir Derdim Var’ dizisi final yapıyor

BİR DERDİM VAR KONUSU

Ergen ve çocuk psikiyatri servisinde şef doktor olan Nilüfer, ergenlerin kırılgan ruhlarındaki sorunları keskin bir zekayla çözmesiyle tanınır. Güçlü sezgileri ve derin hisleri sayesinde genç hastalarının her zaman çözülmesi imkansız gibi görünen durumlarını soruşturma yapan bir dedektif dikkatiyle çözer. Nilüfer’in aynı zamanda yıllardır herkesten sakladığı büyük bir sırrı vardır. Zor geçen ergenlik döneminde ona konulan Depersonalizasyon derealizasyon bozukluğu teşhisi. Ne pahasına olursa olsun bunu herkesten saklamak zorundadır. Aksi taktirde aşkla yaptığı mesleğini elinden alacak tek şey bu olacaktır. Fakat bu hastalık aynı zamanda Nilüfer’in yeteneğidir de. İlaçlar ve kendi iradesiyle kontrol altında tutmaya çalıştığı halüsinasyonu olan kendisinin 15 yaşındaki ergen hali sayesinde birçok içinden çıkılması imkansız vakaları çözüme ulaştırıyordur. Bir nevi akıl, rehberidir Nilüfer’in...

Karar izleyiciyi şaşırttı: 3 bölüm yayınlanan ‘Bir Derdim Var’ dizisi final yapıyor

BİR DERDİM VAR OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan dizi Bir Derdim Var’ın güçlü oyuncu kadrosunda ayrıca Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar yer alırken onlara genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu yer alıyordu.

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...