Kirli Sepeti’ni izleyen İbrahim Tatlıses’ten övgü dolu sözler: Oynamıyorlar, resmen yaşıyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kirli Sepeti’ni izleyen İbrahim Tatlıses’ten övgü dolu sözler: Oynamıyorlar, resmen yaşıyorlar

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Türkücü İbrahim Tatlıses, FOX TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kirli Sepeti’ne övgüler yağdırdı. Tatlıses, dizinin hiçbir bölümünü kaçırmadığını söyledi.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun gibi oyuncuların rol aldığı Kirli Sepeti dizisi seyirciden tam not almayı başardı.

İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; izleyiciler yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık ediyor.

Kirli Sepeti’ni izleyen İbrahim Tatlıses’ten övgü dolu sözler: Oynamıyorlar, resmen yaşıyorlar

“HİÇBİR BÖLÜMÜNÜ KAÇIRMIYORUM”

İzlediği dizilerle ilgili görüşlerini zaman zaman sosyal medyada dile getiren İbrahim Tatlıses, Kirli Sepeti’ne de kayıtsız kalamadı. Dizideki oyunculuk performanslarını çok beğendini belirten Tatlıses, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Kirli Sepeti’ndeki tüm oyuncuları tebrik ediyorum. İsminden dolayı izlemiyordum, ‘Hele bi bakayım’ dedim. Bakmaz olaydım, hiçbir bölümünü kaçırmıyorum… Oynamıyorlar resmen yaşıyorlar, herkesi tebrik ediyor ve alkışlıyorum…”

YARGI DİZİSİNE DE ÖVGÜ YAĞDIRMIŞTI

Kanal D’nin Yargı dizisini de yakından takip eden İbrahim Tatlıses, daha önce yaptığı paylaşımda başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldığı dizinin oyuncularını tebrik etmişti. Tatlıses paylaşımında “Pınar Deniz bitirdin beni kızım ya. Ne Yargı'ymış be arkadaş bütün ekibi tebrik ediyorum, başarılarınız daim olsun arkadaşlar” ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...