MasterCheft’te olaylı gece: Barbaros ve Barış birbirine girdi, arkadaşları zor ayırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
MasterCheft’te olaylı gece: Barbaros ve Barış birbirine girdi, arkadaşları zor ayırdı

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

MasterChef Türkiye All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Barbaros ve Barış arasında kavga çıktı. Burun buruna gelen ikiliyi takım arkadaşları ayırırken, şeflerden sert uyarı geldi.

YAZAR: MELİN ÖZTÜRK / Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef All Star’da ortam bir anda gerildi. Aynı takımda yer alan Barbaros ve Barış arasında yaşanan kavga sosyal medyada da gündem oldu.

MasterChef All Star dün akşam yine heyecanlı bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Tansiyonun bir an olsun bile düşmediği gecede, dokunulmazlık oyunu sonrası Barbaros ve Barış arasında yüksek sesle konuşma nedeniyle tartışma başladı. 

BARIŞ VE BARBAROS ARASINDA GERİLİM

MasterChef Barış, Barbaros’a karşı bağırarak “Bak, sana diyorum ki sessiz konuş. Niye sen bizi reklam ediyorsun millete? Sen elini kolunu oynatıyorsun Barbaros? Elin kolun oynuyor. Bak, o elini kolunu benimle konuşurken indir” ifadelerini kullandı.

İkilinin arasında yaşanan gerginlik büyüdü. Yarışmacılar birbirinin üzerine yürüyünce takım arkadaşları ayırmaya çalıştı. Barış Ayaz’ın elini iterek Barbaros’un üzerine yürüdü. 

MasterCheft’te olaylı gece: Barbaros ve Barış birbirine girdi, arkadaşları zor ayırdı

SOMER ŞEF’TEN SERT UYARI: KENDİNİZE GELİN

Yaşananlar sonrası Somer Sivrioğlu, iki yarışmacıyı da sert bir dille uyardı. ‘Sokakta değilsiniz’ diye Barış ve Barbaros’a kızan Somer Şef, şunları söyledi:

“Sözlü tartışmalar yaşanıyor ama bunu tasvip etmemiz mümkün değil. Birbirinizin üzerine yürümeler, 'o elini indir' falan demeler... Sokakta değilsiniz beyler kendinize gelin. Her şeyi bırakın burada sizi seyreden bir sürü seyirciniz ve çocuk var. Burada da bir sürü kadın yarışmacımız var. Ne onların ne de bir başkasının moralini bozmaya hakkınız yok. Bu yaptığınız tasvip edilecek hiçbir yanı yok. Kendinize gelin.”

MasterCheft’te olaylı gece: Barbaros ve Barış birbirine girdi, arkadaşları zor ayırdı

Yaşananlar sonrası akıllara ‘Diskalifiye olur mu?’ sorusunu getirdi. Ancak gecenin sonunda bir daha böyle bir durumla karşılaşılması neticesinde cezai yaptırım olacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...